|
Лизгалиште ! |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Побрзајте ке ве фати пролет, но тогаш ролерки и во друштво ке сте пак :)
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaa maja nejkam rolerki....pa rolerki....gi umrev letoto....:))) sakam na lizgalisteeeeeee......:))))))) ama kje vidime....
|
||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JA neznam da lizgam!!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема ако пакувајте се и цел ден ако треба ќе одвојам за те*е самовилче.. И ќе се лизгаме |
||
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најди клизалки и ќе те научам лесно е само што сеир ќе ти удрам ако го трескаш газето на лед па па па |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj sto se smees pa ti !!!! Ke te kacam na Skii, a ako znaes i toa ke te staam na Snowboard!!! eeeeeee ke najdam i jas nesto za da ti trgnam seir!!!
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ц ц ц ц знаеш дека не скијам ааааааааааааа сеирџио
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leleeeeeeeee!!!! Ajde site na Mavrovo da i trgneme malce seir na Nate!!! Abe sto se sekiras!! Ke te naucam kako se pagja toa e najbitno!!!
|
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да да се разбира пагањето е најбитно
Немај гајле и јас срце ќе те научам како да клизаш а да не правиш шпаги притоа |
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bejb site mi vikaat ako znaes da skijas ke naucis da lizgas!!! A jas znam i da rolam!!! e sea probav ednas so lizgalki na plostad lani ama nekako slabo!!!
|
||
|
||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е душо тоа беше метар на метар нормално дека нема да ти оди друго е на пошироко
|
||
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Normalno be baby!!! Na skijanje, pa toa tereni pa toa suma, pa toa ladno malce breeee!!!
|
||
|
||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе јас не знам ни на да скијам ни да лизгам
ама знам да се санкам |
||
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na kraj na sezonata i ova mi se sluci mene, no ne smejam da si go dozvolam pri rolanje, premnogu kje e bolno , no tamo sum najjaka :))
Изменето од maja |
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |