|
C# Книга/CD на македонски јазик |
Внеси реплика |
Автор | |
Hackeristika
Нов член Регистриран: 27.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Јануари.2011 во 00:18 |
Како што гледам повеќето луѓе изразуваат желба за учење на програмскиот јазик C# па затоа решив (ако има заинтересирани) да ја објавам мојата книга/CD која несомнено ја "работам" во моето слободно време.
Во план ми е книгата да ја претставам во 4 units (до сега ги имам завршено само 2) во кои на прост начин, но многу детално ќе бидат објаснети ОСНОВНИТЕ делови на програмирањето во C#. Па подоцна ако ја имам вашата подршка ќе продолжам со издавање и на други книги со ПОКОМПЛИЦИРАНИТЕ делови на C# јазикот (За издавање на други книги ќе ми биде потребно повеќе време земајќи го фактот дека имам само 16 години...) Еве еден мал дел од 1 unit Download P.S. Во план ми е насловната на 1 издание да биде во овој стил: Ви благодарам за подршката и очекувам ваши мислења. Поздрав, Виктор Изменето од Hackeristika - 27.Јануари.2011 во 10:49 |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |