![]() |
|
Што мразите, а што обожавате кај спротивниот пол? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 30.Јуни.2010 во 19:35 |
Бујрум, дадете мислење на темава.
![]() Јас мразам кога дечкото нема никаков вкус за музика, се облака како да одел на најлоша турбофолк забава и дигал раце на Аца Лукас, намќор, флегматичен, досаден, и така натаму, а обожавам кога знае како да изненади и да погоди момент за било што, да знае да ме насмее и расположи и да... да има убави раце. Скромно. ![]() Има уште, ама ќе допишам после. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Една цура....
муабет правевме онака што направила и до каде е со љубовниот живот во летото (пред некоја година ова) ми вика: Од ко се распуштивме... до сега.... 1... 2. 3... .4.....итн.... (си се преброја) со 11 мина бев.... (а тоа јули месец) КОЛКУУУУУ???? ![]() ![]() Аман бре мајко му... што стори Значи мразам така кога не можат да се пребројат и исто така мразам кога цура нема женски ход или делува како билдер... Знам дека сакам цура со крупни очи и да има бааарем малце „влакна на јазикот“ (читај преносно значење бе, не буквално ) А пошто сум си метро и 170 пожелно е да е и таа тука негде , а не „ стап за ореј чукајне ![]() ![]() и така... Изменето од volkswagen - 30.Јуни.2010 во 19:50 |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Го обожувам тоа што се СПРОТИВЕН пол
![]() Од горе наведеното произлегува дека ништо не мразам кај жените, бидејќи сите недостатоци што би ги забележал кај една жена (не надворешниот изглед) се составен дел на тој ,,спротивен пол,,(нешто што не можам да го разберам, но се во ПРИРОДАТА НА ЖЕНАТА) ![]() Изменето од LiDivio - 30.Јуни.2010 во 23:03 |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Како што рече фолцика - не сакам да е повисока од мене . Бидејќи женско повисоко од 180 сантима ми делува бизарно.
Несакам лигави , егоцентрични (да не речам кучки) . Сакам кога има свој начин на живот , во тоа не спаѓа само облекувањето и музиката која ја слуша , туку важно е и да има фин став . Т.Е. да е самосвесна , а во исто време и либерална... ![]() И најважно несакам хипокрити т.е. лицимери т.е. да не ги носи ветрот.Доста ми е што сам сум таков... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
хахаххаха ![]() срцко, ти си имал ептен смисла за хумор, сонце си ![]() Е, ова обожавам јас, кај спротивниот пол ![]() Не сакам себични, т.е. скржави мажи...премногу педантни, тоа ме вади од чевли....премногу ’’врамувачки’’ па каква и да е рамката...тоа не го сакам. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Мразам папучари (сварно не можам да поднесам таков карактер), кога е безобразен (под ова не подразбирам мрсни шеги, да се разбереме), нападен и посесивен.
А обожавам... Ехеее... ![]() Сеа ќе речете: е малава многу бара, ама кога ќе видиш, еден од тројца ги има овие карактеристики. ![]() Значи обожавам машко што знае да се понаша со мали деца (тука се буди некој глуп мајчински инстинкт упм), најважно: да е добар. Добар во смисол, да не е покварен, лицимер и егоистичен сероња. Сакам машки кои до умерена мера се чувствителни. Посебно се топам на пољубац у чело, тоа ми е фетиш (џст кидинг, ама пола вистина*) ![]() Друго: обожавам кога знае да погоди момент, кога знае да свири гитара (не сум јас единствена во оваа категорија, али то е...), кога има добар музички вкус (стаклар и остало не.) итн итн итн... Ау да, ќе заборавев... обожавам луѓе со боемски изглед. ![]() |
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Нешто од најсвежа меморија: мразам кога шлапка со раце додека игра :@
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Додека игра ‘што?‘...???
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
На некаква музика. Пр. хаус, а да ја гледаш одалеку ѓомити на свадба е.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() мразам кога некој тип ждрига колку што има сила[:-&] сезнајковци,фалбаџии и лигави типци у розеви маички |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
a be sho fali na visoka???aaaa???
![]() aj niska neka bide ajjj pa koga ke ja gledash od daleku ne ke znajsh al ide...al se trkala.... ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Мразам фалбаџии, некултурни, насилни, начукани и педерастични машки. Значи ако има навика да биде било кој тип на луѓе од овие што ги набројав
![]() Сакам внимателни, симпатични(не мора да бидат од најубавите ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Бојонсе, па над 180 женско... не иде баш. Губи од женственост.
Ти иде да ја прашаш: - мор, хипофизата да не ти забегала малку? Извини ако си во оваа категорија. ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |