|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница 123 26> |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Јуни.2010 во 15:51 |
Што мислите за најавениот митинг на СДСМ, за 27 јуни.Дали ќе биде почеток на крајот на ваквото владеење, дали значи почеток на припрема на изборите кои се најавуваат или мерење на мускули со ДПМНЕ?
Дали очекувате поисполнет митинг и пораки кои ќе ги прифати македонскиот народ.Дали со него очекувате обединување на опозицијата.И на крај колку граѓани ќе присаствуваат со оглед на одморите и распустот на учениците? Дали ќе понуди надеж за Македонија и спас од оваа власт? |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се прашувам дали митингот...
ќе започне со вицот за... Мурто и К*рто... ... Изменето од којсумјас - 16.Јуни.2010 во 16:09 |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno e da se vidi. |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka
sekoj ima pravo da si kaze na bina so saka od miting nikogas nema zijan |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е, но нека биде за Македонско единство.Само тоа ни е потребно во овие времиња. Изменето од marsovec - 16.Јуни.2010 во 18:11 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema takvo nesto
jas mislam deka BC za svoja kariera site nas 2 miliona bi ne pratil u vrazju mater jas od nego ne vidov edna rabota za makedonija SAKA DA MU STANE NOKJEN KOSHMAR... AMA KJE STANE I MOJ |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се секирај ти, не си белким толку важен во овој политички циркус во државава? |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера собраа едвај 10 000 славеници....па сега Цацко им е крив што друг најавува дека ќе собере повеќе од нив....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogas e glupo da se brojat mitingari
sekogas se brojat vazecki glasacki lifcinja |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука си во право, нема поинаков коментар за ова...
|
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој си ја има мувата на капата..ТОЈ си ја и ишка (брка де)..нели?
На Митинзи ....не може да се покажува СИЛАТА ....позади која стои Македонскиот Народ...туку само на ИЗБОРИ , Редовни или Вонредни..се според Конституцијата наша?!.
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здравје...ќе се види епилогот на избори....
Се надевам дека овој собир ќе го означи почетокот на крајот на Груевски....
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NIKOGAS |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e
anketi grn mitindi drn drn zborovi drn drn jarinja na kraj se izleguva so izborite samo znam deka NARODOT NE E GLUPAV takvo nesto ne postoi Изменето од anakin - 16.Јуни.2010 во 18:33 |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |