IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Фитри... многу интересен тест...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фитри... многу интересен тест...

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
mdeni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Статус: Офлајн
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Фитри... многу интересен тест...
    Испратена: 01.Јуни.2010 во 12:38
Ova za mitbasters! Leleeee meraci! koj gi falese heliopan!? Leleeee, bravos za testovive! Marumi, sto ne gi ni znam, a gladam cenava e najnista parce praenje.
Кон врв
LjS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2009
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LjS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 13:43
Gi dzirnav samo prvite dva resultati i neznam sto testov dokazuva osven deka vo najgolem slucai poskapo e poedobro. Toa i moze da se vidi od prvite dva primera. Iako brojkite se isti na testot, poglednete gi fotografiite. Mnogu poveke lens flare ima na Marumi filterot sto e dovolen dokaz deka za najdobri rezultati ke si kupis B&W filtri. Pozdrav

P.S. Prodavam ist takov B&W polarizator sto e na 1-vo mesto so navoj 77mm, taka da ako nekoj e zainteresiran, neka pise. Cena 100 evra. Jas si kupiv 82mm i veke ne mi treba.

Изменето од LjS - 01.Јуни.2010 во 13:44
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 14:07
a preku den da sliknea nesto.

milo mi e za sigmava. 5to mesto. sega mirno ke spijam. :)

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.