|
Ваши рачно направени сајтови. |
Внеси реплика |
Автор | |
InkMedia
Нов член Регистриран: 29.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Мај.2010 во 17:18 |
Споделете ги вашите рачно изработени веб сајтови, критикувајте ги другите, забелешки, добри и лоши страни на сајтовите - сите критики се добредојдени.
Еве, бидејќи јас ја отварам темава, јас ќе почнам. Ink Media Group Постирајте да видиме кој-што има направено. Поздрав. Изменето од InkMedia - 29.Мај.2010 во 17:19 |
|
Naum94
Нов член Регистриран: 25.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So dreamweaver ja pravese stranava?Kako napravi da ne se odi nadolu posle copyright?Da ja dopravam i ke ja vnesam.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако појдеме од фактот дека потенцијалниот клиент треба да види со кого си има работа, можам да кажам дека странава е многу непрофесионално изработена. Никакво портфолио, дизајнот е прилично лош, боите кои што сте ги одбрале се онака..не многу лоши...ама не и добри.
Со еден збор, странава не е довршена. |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |