|
Потрага по злато |
Внеси реплика |
Автор | |
RadeR
Нов член Регистриран: 11.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Мај.2010 во 15:46 |
...........................
Изменето од RadeR - 08.Јуни.2010 во 13:45 |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RadeR ..... јас не разбрав баш за овие твоиве сознанија
за интересните работи ....
..што е поентава со темава..... трагач по злато си или ....да не згреши нешто ..... ?
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj mene okolu taa momata mi kazi...samo ako e mlada, da ne e 'polovnjaca'... ...
Nego i ja imam soznanie...za nekoi raboti... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gonzo ...........................
|
|
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мое мислење темава да се префрли во мистерии би била многу поинтересна кога ќе се раскажуваат приказни за проколнати богатства и жртвата што ја бараат тие што ги проколнале...
Сепак мое мислење само... |
|
MAKEDONCISTE
Нов член Регистриран: 29.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo za temava rader od kade si i kakvi soznanija imas kade se ili mapite gi imas
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |