|
празни цдеа/дивидиа |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Ноември.2005 во 16:02 |
какви цдеа/дивидиа користете......
кој марки ви се омилени,со кој марки не сте задоволни... Изменето од LouWeed |
|
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од најевтините..принко
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најчесто принко иако квалитетниот софтвер го складирам на Вербатим или ТДК
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRINCO,секогаш овие
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Pharaoh
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2005 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE NE SEKOGAS SKAPITE CD-A MORA DA ZNACI I DEKA SE KVALITETNI MENE MI
SE IMA DESENO SO SONI TAKA NEZNAM KOLKU PARI DADOV ZA NEKOI 5-6 CD OTI
MI TREBAA STVARNO KVALITETNI PA IZLEGOA ZA NIKADE PONEKOGAS NONAME
CD-ATA SE POZAKON OD SO I DA E DRUGO
|
|
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
|
|
bobicar1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kvalitetniot softver go cuvam na HDD 40GB, cija namena e samo za skladiranje na softver i nisto drugo. Se razbira deka imam i back-up na CD ili DVD od sofverot no toa e sosema druga prikazna. Ednostavno pri instalacija/preinstalacija na softver me mrzi da prefakam po torbickata i da menuvam CD-a |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега TDK и ени појма немам какви се ќе ги испробам сега ионака имам некои клипчиња за снимање Verbatium
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PRINKO a toa sto mi e povazno na SONY.
|
|
busvek
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeee Kifla Kifla koj te rodi be tolku GLUP.
pa da bugarsko dete si.. |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас си нарачувам од германија и таму се поефтини а ги користам Тевион така се викаат, а DVD и нив од таму зашто мојот режач е DVD+ и проблем ми е овде да ги најдам баш такви или пак јас незнам кај да барам?
|
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako sakas prazni DVD+ otvori go sajtot www.idc.com.mk Samo tamu mozes da gi najdes najkvalitetnite diskovi vo svetot TAIYO YUDEN po ceni poniski od onie vo Germanija.Imas fiksen i mobilen telefon pa javi se. Pozdrav |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го знам овој сајт сум зимала игри откај дечкото и да навистина му се ефтини ДВД цедињата.
|
|
Cao_Sk
Сениор Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hgfhfg
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стално Verbatim користам, мнооогу сум задоволна
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |