IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Трампа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трампа

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
LjS Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LjS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Трампа
    Испратена: 27.Април.2010 во 15:40
На 12-13 Мај одам на 7 дена фотографирање во Грција па ми треба back-up апарат. Барам Canon DSLR по можност со опција за снимање видео, 550D, MK II, 7D, би биле перфектни. Во замена нудам користење на студио или објективи или Canon 5d MK II апарат за ист оној број на денови колку што апаратот ќе биде кај мене.

Фотки од студиото може да видите тука, а објективи кои стојат на располагање се следниве:

Canon

17-40L
24 TS-E MK II
35L
135L
70-200f4L

Ако има некој заинтересиран нека пише.

Поздрав, Љупчо
Кон врв
metomax Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Февруари.2010
Поени: 89
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај metomax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 17:45
Ako sakas ke ti dadam nikon d60 so kit18-55mm,i sigma 55-200mm,ne mi treba treba nisto za vozvrat samo da mi go vrates nikonot:),
jas sum od Stip ama dovagam ednas nedelno vo Skopje,pisi ako sakas da ti go donesam
pozdrav
http://metomax.110mb.com/
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LjS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2010 во 19:19
Originally posted by metomax metomax напиша:

Ako sakas ke ti dadam nikon d60 so kit18-55mm,i sigma 55-200mm,ne mi treba treba nisto za vozvrat samo da mi go vrates nikonot:),
jas sum od Stip ama dovagam ednas nedelno vo Skopje,pisi ako sakas da ti go donesam
pozdrav

Фала многу Мето ама мене ми треба Canon DSLR за да можам да користам Canon објективи. Поздрав и фала уште еднаш, Љупчо
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 10:20
Ako ti brka rabota mozam da ti go dadam 40D so bateri grip, ama mozam da ti dadam samo edna baterija so nego...

ako ne e problem ovie objektivi (ili barem nekoj od niv) bi sakal da gi probam

24 TS-E MK II
35L
135L
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LjS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2010 во 19:44
Дими, Александар, имам 350Д кој го носам за не дај боже, 40Д = 10 мегапиксели, 350Д = 8 мегапиксели, нема голема разлика. Барам нешто со повеќе мегапиксели и по можност со опција за снимање видео. Сепак, фала на понудата. Поздрав
Кон врв
ogledalo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Април.2008
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ogledalo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2010 во 08:13
Neli Genel pocnaa da iznajmuvaat oprema?
Ili nemas rabota so niv poveke
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.