|
Мој омилен дел од... ?? |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Април.2010 во 07:25 |
Od koga pamtam za sebe se budam rano i sekogash se cuvstvuvam najubavo. So kafe pred sebe-cigarce vo raka - sednuvanje na moeto mesto i pogled vperen vo trite bora pred mojot prozorec, onaka isklucena za site i seshto gi polnam bateriite ki me drzat cel den. Mirot, tishinata, tek-tuk dvizenje na nekoj ranobudnik i nishto poveke.
Za mene utroto e najubaviot del od denot. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене цел еден ден ми е преживување во галамава и хаосов...
Па и немам баш некој омиле дел од денот. Наввечер... ваљда. Ако е сабота или петок. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
приквечер
владее хармонија на бои во околината. |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
popladne...doma ,relax..uzivancija
Изменето од ANITA11 - 05.Април.2010 во 12:45 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Утрото.
Секогаш велам дека утрото е помудро од ноќта, нов ден, нови предизвици и нови случки ( интересни или не ) започнуваат со утрото. |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој божји дел од денот кога можам да бидам со неа ......
|
|
moni34
Сениор Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
utroto,sveza ,naspana, polna so energija
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гласав за попладне, ама се зафркнав...
најубав дел од денот ми е кога брат ми не ме гњави... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најубав дел - утрото штом се разбудам, па ми се пикнат ќерките во кревет, па гушки, па бацки...
најспокоен дел - ноќта, штом испозаспијат сите, куќата се смирува, галамата ја снемува... си земам некој саат тишина, само за мене |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе си дојдам од школо, прва смена...
Нема поубаво чувство од тоа коа сите се надвор. Татко ми на работа, мајка ми ја носи сестра ми на школо.. па на кафе-мафе муабети иде... Милина! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попладнето....
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спанка сум по природа,тешко ми оди будењето наутро,па следи спремање за на работа,па брзање да не задоцнам и едноставно неможе да се ужива во вакво хаотично утро,ама затоа попладнето себично си го чувам само за себе....кафенце ,цигарче,тивка музика ,маусот во рака.....е тоа ти се вика права уживанција
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги сакам и квечерините ама во овој период кога надвор е се разеленето. Од дома се слуша гласот на спикерите од разни тв канали, а од надвор детскиот џагор јас си пијам кафенеце едно 2-3 едно подруго и си шетам низ виртуелниот свет. После почнува узбуна пеглано/непеглано, бура ..море тајфун и пак мир
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас рано се будам.... и си ги сакам најмногу утрата...
..секое утро ..во лето..есен ..зима..пролет.....
...Посебно си ги обожавам..саботните и неделните утра......
...Но ова не значи дека не до сакам и останатиот дел од денот...
... само ..ова ми е омилениот дел..........
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |