|
Фејсбук групи и страници |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Март.2010 во 17:51 |
Знаеме дека фејсбук го користат голем број луѓе и ,,висат,, на него, знаеме дека фејсбук изобилува со ретардирани групи, па си реков да отворам тема каде што ќе ги ставаме добрите, поучните и корисните групи.
Па, да почнеме. МАКЕДОНИЈА - MACEDONIA ALEKSANDAR MAKEDONSKI Filip Makedonski - Филип Македонски VMRO Македонски цркви и манастири Македонски народни приказни Кирилица ШИФТ И АЛТ на тастатурата истовремено е сè шо треба за да пишувате КИРИЛИЦА Computer Programmers Network Systems Goran Pandev Цигари - ЈОК ! Pushaci Pred Koj Kafic Izlagate Hahaha xD ?? Пријателството се гради цел живот, а потребна е 1 секудна за да се уништи! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За сите оние кои у Tinex вратата сама им се отвара х)
сите женски што ценат машки со добар г’з! Морам на диета иначе нема да ме собере меѓу фуфо и црквата. За деца без рачиња нема колачиња. Паметниот попушта! Затоа будали владеат со светот. И други. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј, мацо.... теби треба шпакла за скидање шминке... а не божен рукавица....
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
There is a fine line between tan, and lookind like you rolled in doritos... ( постои убава линија помеѓу исончан тен, и изглед како да си се валкал во доритос... )
Џимихумунумуапуа и малиот батка... ЗА СИТЕ ШО СЕ УТЕПАЛЕ НА РАМЕН ПАТ ..... Сите што имаат цело кило леб во тастатурата :) "FBI, Open the door !" "No...it's cool when you break in. " I Know the Difference Between "To", "Too" and "Two." Лајкнувам статуси...коментирам на слики цена по ДОГОВОР!!! |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја мајка ме сака за снаа.
Нејќам манџа! Мочајте и какајте у Ченто. За почисто маџари. |
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"JA SAM
MAGNET ZA BUDALE",
... и да погинеш, колку можеш ќе се спасиш.... : ..Eh da mi je mushki mozak , da se malo odmorim :)) Да учев толку колку што пиев до сега ке завршев 3 факултети Што е маж? - Именка...А Шваљер ? -Заменка Нормално! Ај бркај а гумата!!! : >>>Постојат два типа на машки:просто неверојатни и неверојатно прости<<< |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кал да е,ама Сања да се вика
Изменето од sanja-a - 10.Мај.2010 во 22:42 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За сите оние кои прдат под јорган,или имаат некој кој прди под кебе(еве една нова група)
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe nie
cigani li sme?-da. A,za Mancester li sme?-ee pa ne sme do tolku xD
Поради школово, попуштив со facebook-ов ! ПЕТИЦИЈА - Да се собереме 10.000 души Архангел да направат концерт Сите што виделе барем едно пенкало во живот, брзо во оваа специјална група! Real Women Watch Football Je*ace moj sin jednog dana tvoju CERKU !! ;)Sekoja majka me saka za snaa!!! xD |
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ццц..има што да се види
Фејсбук стана вулгарен?Американка преку Фејсбук открила дека сопругот е женет за друга |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |