|
Домашни миленичиња |
Внеси реплика | страница 123 12> |
Автор | |
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Ноември.2005 во 13:31 |
Незнам дали имало слична тема на оваа и каде да ја барам ама не е важно Секој си има по некое куќно милениче дали е тоа животинче или...... |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааааааааааа да да секако, мене куќно милениче ми е комшото
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imav dve - morski prasinja....ama mi umrea...ali mnogu si gi sakav...... i od togas ne sum kupila nisto...a imam cuvano: hrcaci, kucinja, papgali,zelka....ma so ne....:) ali prasencata si gi sakav najmnogu na svet.....obozavam glodari...:)(ne site):) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде ајдеее, не плачи, бато сега ке иде и ќе ти купи два вепра, и пак ќе си имаш свињи дома де, само не плачи аман
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас од се по нешто имам е вака најомилен љубимец ми е БРУНО а тој е Бернски планински пес/Bernersennerhund/
потоа БЕЛИ а тој е Cavalier King Charles Spakiel Аквариумот со 27 риби, па хрчакот Били и канаринците на баба ми е овие ми се најомилени затоа что за нив не се грижам јас |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вау маја полна куќа!? ЈАС МОМЕНТАЛНО ИМАМ САМО ЖЕЛБА ЗА НЕКОЕ ЖИВОТИНЧЕ БИ САКАЛА НЕКОЕ КУЧЕ АМА СЕУШТЕ НЕМАМ УСЛОВИ ЗА ДА ГО ЧУВАМ ПА БИ СЕ СТРПЕЛА МАЛЦЕ СО ЖЕЛБАТА |
|
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ротвајлер на име ник
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сијамски мачор по име Кики
|
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МАРЕ, МАЦ1, МАЦ2, МАЦ3......(мачињата)
АЛФОНСО, МИЛКО (кучиња) |
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe shto si imam edno kucene ne e nekoja rasa ama mnogu si go sakam zoshto si go dobiv na poklon od mojata drugarka
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја во момент немам никакво нешто за галење...ни на 4 или 2 нозе.........
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ееееееееееее па јас што да галам бре... ц ц ц ц ц ц ц Аууууууууууу ми текна, па зашо си иам јас комшики мајката, ц ц ц ц ц
|
|
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иамм дома буквално се толку што ги обожавам. Имам малтаќка пудла, француска пудла имам 2 морски прасиња имам мачорче малку лудо имам и домашни пајачиња кои не смеат да се убиваат него така како што ги шетаме кучињата ги шетаме и нив ние изнесиги на ливче хартија тие прошетај се врати се пак внатре ( на пајачињата мислев )
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |