|
Колку му е потребно на еден човек да сака |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Јануари.2010 во 17:08 |
|
Dovolen li mu e eden zivot?
Изменето од Joshua_Tree - 25.Јануари.2010 во 17:10 |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Joshua_Tree obicno koga se otvora tema se kazuva i svoe mislenje
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku mene mi e potrebno?
Se prasav...najdov odgovor.Nikogas ne sum brzal da sakam...mi trebalo da potrosam 15 godini da vidam sto toa jas sakam.Sekako so mnogu zrtvi...mnogu bolka. Da sakas bilo da bides spremen da podneses bolka! Da sakas bilo da bides pomal od makovo zrnce koga treba....a golem kako DIV koga treba! Da sakas bilo da bide spremen da jades za da ne te izedat! Da sakas bilo DA SE SAKAS SEBE PRVO! Ona sto jas go osekam,ne mozes nikogas da go osekas i ti! Ona sto jas go sakam,nikogas ne mozes ti! Vo sekoj slucaj nauciv da sakam! |
||
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никогаш не е касно да се научи .......
никогаш не е касно да се сознае........ што значи да бидеш ......и да сакаш....... тој што тоа нема да го сознае ќе остане засекогаш сиромашен..... Изменето од bijonse1 - 25.Јануари.2010 во 18:27 |
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
te citam po forumov od edna strana te sozauvam od duga strana nemozam da veruvam sto citam... vo zivotot ne e se tolku crno kako sto go pridkazuvas ti!!! sekako, deka sekoj si ima svoe gledanje i osekanje na nekoi raboti.... no da se vratam na temata...
ljubov za mene i sakanje nikogas nema da mi e dovolno ... mi godi koga sakam i koga sum sakana, a ako ljubovta e bolka, sto prv pat slusam, togas sakam da me boli cel zivot
SEKA IN LOVE
|
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сека не си во право срц......
полошо од невозвратена љубов нема и таа болка не дај боже некој да ја осети..... многу е важно да невозвратената љубов биде зборавена..... и во најкратко време заменета макар површно со друга..... затоа како што време лечи рани ништо не може............ |
||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga ke prestanes da me sozaluvas mene,mozebi i ke naucis nesto
|
||
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не лечи времето рана само овозможува подолго да паметиш тоа што те болело она во што не си успел,за жал не се заборава.колку и да сакаш |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.... Sakam .....
Umeam .... Znam .... Mozam .....
Nauciv da sakam so razumot ...... padnav .....
Nauciv da sakam so mislite ..... zatalkav ....
Nauciv da sakam so srceto ... progledav .....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мрзла знајш како иде?? проверена работа.... и те како се заборава она што не си успеал ако најдеш нешто подобро.... го покрива гарант... а ако не најдеш нешто подобро ееееее тогаш важи подолго памтење на она што не си успеал... |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta e hemija
hemikalija koja ima rok na traenje ako ljubovta bila golema i zavrsi srekjno togas se pojavuva cuvstvo za cel zivot se vika cuvstvo na pripadnosta....... toa trae cel zivot i eden zivot e dovolen vo toj zivot hemikalijata moze da se javi mnogu pati no cuvstvo na pripadnost samo ednas Изменето од anakin - 25.Јануари.2010 во 23:39 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin hemicharot ili alhemicharot
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa od hemija neznam nisto
toa e za mene crna dupka vo dalecna galakcija |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu, beskrajno mnogu sto ne moze da se opise
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |