|
Светлото на крајот од тунелот... |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јануари.2010 во 18:29 |
||
Bidejki e premnogu lesno da mu gledame na zivotot niz prizmata na toa sto sakame da bideme,da gi svrtime malku rabotite vo obraten redosled i da se prasame:
-Kade vodi ovoj pat? -Sakam li da go odam? -Da,toa e ona sto go sakam! -Ke Bidam li ona sto odsekogas sum sakal? |
|||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kade vodi...toa nikoj ne go znae
kade sakam da odam....do kraj..se dotamu do kade go ima a sto skam jas... nasmevki po celiot pat a nema da bidam sto sakam..hteo sam da bidem kapetan lagje...nemam more no AKO NE ZNAES DA SE RODIS, TI OSTANUVA DA NAUCIS DA ZIVEES |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да...
Да! Така е....
ништо не сум сакал да бидам... од никогаш... до секогаш... обратно и назад... |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Potrebna bese hrabrost da vlezam vo tunelot ..... strav od gubenje na samata sebe vo temnicata koja me cekase tamu ..... vlegov ..... go napraviv cekorot ne vrtejki se nazad ...... znaev deka ako samo ednas se svrtam ke potrcam da se vratam nazad na dnevnoto svetlo ... nazad kade sto bev bezbedna i znaev sto ima okolu mene ..... Cekoram poleka ..... na sekoj cekor se sluzam so dopirot .... dusta cuvstvuva iako ocite ne gledaat ....ne brzam nikade iako ponekogas mislam deka nemozam da disham ..... deka ke padnam i ke prodolzam da propagjam vo temninata .....
Pomina dolgo vreme odkako vlegov ... duri sega pocnuva da se nadzira blaga svetlina na krajot ..... me vozbuduva, ubava e, ama jas uste se plasam .... se plasam a pak prodolzuvam ..... Mozebi na krajot me ceka sonceto .... mozebi brz voz mi ide vo presret .... mozebi e pozar od moite sonovi .... no jas trgnav natamu ..... Koga ke stignam ke vidam ... dali e to nesto ona sto mi e potrebno ..... dusata ke prepoznae ..... zatoa sto taa nauci da gleda vo temnica ....
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
Dianna
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I najdolgiot pat pocnuva so prviot cekor.
|
|||
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
svetloto na ,,kraj na tunelot,, mi asocira na nekoja druga dimenzija....... sve shto e pod zemja ne sakam da go komentiram sakam da ostanam nad zemja..... obozhavam tuneli od zhiv svet od drvja i cvekinja...... krajnata svetlost e radost i srekja..... obozhavam selska idila i tunel niz zhivo telo...... krajnoto svetlo e nova ljubov i nov zhivot..... toa e moe razmisluvanje ....... Изменето од bijonse1 - 11.Јануари.2010 во 22:12 |
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Slikickite ke si gi ostavite tamu kade moze da gi lepite...VE MOLAM
FALA NA RAZBIRANJE Avtorot(edno malo zrnce vo pesokot) |
|||
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а зошто не може еден визуелен коментар??? него .....ЈАС сум крива што постирам на твоја тема!! мрачни облаци во твојата душа за жал...... и фала за зрно песок....... но секогаш да знајш дека и тоа зрно е важно и значајно..... отколку обична прашина........... |
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Преферирам отворени патишта отколку тунели, па макар и севале громови, дувале бури и ветришта а и по некоја отворена шахта може да се најде. Секогаш може и на некое осамено дрво да наиде, да пружи засолниште.
Тунели? Не фала, ме асоцираат на смрт.
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.....i uste nekoj da mi kaze deka tunelot ne e ona sto go imame cel zivot ke bide SUPER!
.....i uste nekoj da mi pokaze deka ima mnogu taga vo mojata dusa i deka ima BOGOVI koi se drznale da sudat za drug....ke mu podadam raka sigurno! Za da ne mi go brishat postot...i da ne plukam...samo ke se nasmevnam |
|||
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo Kreacijava vladee zakonot na atrakcija.
Ako razmisluvate i posakuvate tuneli... kje se soochite i kje vlezete niv. Kreatorot kje vi ja ispolni zhelbata. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
што се насмевнуваш , а сакаш да пљукаш...... јас би ти го рушела тој тунел за да видиш колку е убава светлината на отворено..... но јас не заслужувам тоа да го направам..... |
|||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj i jas da te pofalam ednas de...
|
|||
|||
xereras
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hmmm svetlo na krajot od tuneot,,
hehehe ,,,,,vnimavajte da ne ve iznenadi ,,vozot |
|||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |