|
Подарок за неа за роденден |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Арогантен
Нов член Регистриран: 26.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Јануари.2010 во 15:10 |
|
Се наближува роденденот на вашата љубена. Што би и подариле за да ја израдувате за нејзиниот роденден? Вемолам без оние излитени реченици као "секс" "ќебапи у Дестан" "шетање на Матка"...пошто колку и да пишувате никој не ги праи тие работи.
Што навистина би подариле од срце? Изменето од Арогантен - 01.Јануари.2010 во 15:10 |
||
Bodies on a cemetery...
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ehh...barem za zensko e lesno
Dovolno e da i go poznavash vkusot i reshen problem |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да сум на местото на момчето, некое клише би напраил... Би ја однел на вечера, потоа некоја прошетка и убава помината вечер заедно...Знаете на што мислам...
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Арогантен
Нов член Регистриран: 26.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па да, тоа е во ред, само незгодоно е малце да подариш нешто што таа може да си го направи сама, на пр. да и подариш филм или музика е безвезе бидејќи може да си ги симне од нет :) Ај кажи ти некој пример |
||
Bodies on a cemetery...
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama vidi sega,jas sum golem vljubenik na nakit,od nakit nikogash dosta....no mora da e nekoj pooriginalen,poneobichen ,redok....skromno ,neli?
Najmnogu bi se izraduvala koga nekoe dobro parche od nekoj izlog nekoj go zapametil i za mojot rodenden mi go podari.....prichina za dvojna radost Em mi go ''pogodil'' vkusot,em toj ne se namachil mnogu birajkji |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade e tvoeto cukanje na srceto?
Nakitot ke ti stane sekojdnevie i nema da go prepoznaes... Edno cokolatce zaedno vo usta da si go izedete....a? Dve usni....vo isto vreme Ke go zapamtis....a nakitot ke go stavis vo kutija zatoa sto nemozes da go nosis sekoj den da ne te primeti nekoj... EDNOSTAVNITE POKLONI DADENI VO SPONTAN NASTAN SE SEKOGAS ONA STO KE GO PAMTITE!!! Изменето од Joshua_Tree - 01.Јануари.2010 во 16:30 |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека моментите поминати со саканата/саканиот се бесценети...ниту еден подарок неможе да ги замени...а кога станува збор за материјални нешта во зависност од можностите на партнерот би сакала 2 авионски билети до негде(макар и до охрид ..иако мислам дека нема) и резервација во хотел...и ете..пак ќе имаме заеднички моменти и спомени...а ако неможе тоа да си го дозволи дефинитивно би сакала нешто што ќе ми остане како спомен..не облека и такви работи..подобро некој мал оригинален украс (ако е некој талент може и сам да го направи )..значи сум против работи што денес ги има,а утре ќе се искинат (т.е. облека)
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
би можел да и подариш од тие стаклените кугли или топки кои кога ќе ги протресеш внатре се развејуваат снегулки или некои шљокици
така ем ќе биде скромен поклонот, ем ќе и` подариш еден (мал) „свет“ нешто отприлика вакво |
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Alo Josh.... Tipov saka da prochita kakvi pokloni sakame nie zenskite,se raboti za podarok za rodenden so koj saka da ostavi vpechatok,so koj posilno kje pochne da i chuka srceto,dosta mislish na jadenje |
||
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Букет со 101 роза....
ЦД со најубавите љубовни балади... Ваша заедничка слика во прекрасна рачно изрезбана рамка... Ако си малку покреативен можеш да и` напишеш песна... Уф.... |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Simbolikata ja zaboravi...neli??? I procitaj uste ednas renata... |
||
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde Josh...jasna mi e poentata tvoja ,no chovekot saka konkretna rabota,pa ako mozesh pomogni mu so svoja sugestija,batali me mene i moite vkusovi, toj pobara od mene da predlozam neshto i jas kazav shto jas bi posakala za podarok,bashka toj ushte na start kaza bez klishea ,kebapi,proshetki ,pa i chokolatca
Ako naletam na Romeo ,mozebi kje posakam chokolatce za rodenden |
||
|
||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavi se coveckite gluposti...ta-ta....
|
||
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Може како овој за 8ми март ... така и за роденден
Романтичен Казакстанец решил на својата сопруга за 8-ми март да и подари букет од милион рози.Тој розите ги порачал од Холандија, а оттаму ќе бидат и доставени. Сите рози ќе бидат со иста боја и исти по големина.Колку изнесува овој луксузен букет не се знае. Но сепак секој знае дека милион рози чинат многу пари. Цената на една роза во продавницата каде што ги нарачал изнесува од 2,50 до 5 евра. Па колку би чинеле милион, можете да пресметате. |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |