|
Новогодишни ветувања |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | ||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Декември.2009 во 18:47 |
|
Секоја година, непосредно пред Нова Година, повеќето од нас прават планови за идната година, си поставуваат нови цели и задачи...
Имате ли и вие таква листа? Кои работи сте си ги “зацртале“ за следната година? |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
golema e listata
no prvo zacrtano mi e drzaven natprevar na prolet, rabota kako instruktor od fevruari i zdravje boze na esen balkanski natprevar vo parovi. i jasno-odmor na Ibiza |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мора да поправам оценките...
Мора да се испирсам... Мора да освојам злато Мора да уредам новата соба... Мора да го испишам дневникот... И има многу други работи... Изменето од tiggy_sparrow - 29.Декември.2009 во 18:58 |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.
Изменето од tiggy_sparrow - 29.Декември.2009 во 18:57 |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si vetiv sebe si deka kje pochnam da shtedam,
Si vetiv deka kje se potrudam da se promenam, Si vetiv i neshto drugo...ama nema da go napisham toa. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas vekje nemozam da si se prelazam...
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ветувам дека нема да одам на полагање
ветувам дека ќе се растрчам да најдам тапанар за во групата ветувам дека од ко ќе ја исфарбам колата ќе се откажам од препродавање и прекупување ветувам дека помалку ќе се расправам ветувам дека.... епа толку сега за сега |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бидејќи си го знам карактерот...не ветувам ништо....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ветувам дека ќе ги поправам сите оценки
ветувам дека нема толку време да седам на компјутер ветувам дека сите што ми прават проблеми на школа ќе ги истепам... и толку сега за сега где си моја генерацијо |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па џе си ти бе владко
иначе ветувам дека ќе се растрчам малце фазла и уште на почетокот на годината ќе си фатам женска абе владо, чудна ти е титулата....металец да не стана? |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грешка.....ВЕТУВАМ дека ќе ги нервирам вмровците во целата наредна година....
|
||
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka 2 dena pred Novata Godina pochna da si go realizirash vetuvanjeto |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ветувам...дека volkswagen и renatax ќе ги частам доручек после Нова Година...
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |