IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Reklama za Foto Kamera
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Reklama za Foto Kamera

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Reklama za Foto Kamera
    Испратена: 22.Декември.2009 во 22:38
Legendarniot Polaroid SX-70. Nema milion kopchinja, nema meni so eden kup funkcii od koi 99% ne trebaat.Ednostavno i legendarno намигнување

http://www.youtube.com/watch?v=jOT7SwSgq2U&feature=related

PS Polaroid kamerite po format se smetaat za sreden i golem format голема%20насмевка
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Panini Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2009
Поени: 222
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Panini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 00:23
Jas sum bil Slikan ko bebe so vakvo cudo, i gi imam uste slikite:), na zadnata strana go pisuva modelot:).Vo Germanija za vreme na devedesetite skoro sekoe semejstvo si imase po edno najmalku, polaroid milenice!
Zakon vreminja!Ama imam videno i moze uste da se najdat postari ili ponovi modeli nekade zalutani po foto sudiava niz zemjava!
Odlicno za kolekcioneri
Steta sto vekje ne se proizveduva vo toj format,ama mislam se restarira nekade lani pod novo privatno rakovodstvo, i verojatno pocnuvaat so digitalizacija vo poln elan, izdadoa Pogo kamera i printer!Mosne zanimlivo..pa da vidime sto ke se sluchuva vo idnina...
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 09:58
Fuji Instax - naslednikot na Polaroid http://www.youtube.com/watch?v=WUyrI9Vj7B0&feature=related

Kolku grdo parce plastika.
Кон врв
dimi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Септември.2005
Поени: 406
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dimi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 10:14
Bas sega me prasaa kade moze da se najde polaroid film... ako znae nekoj neka kaze :)

Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 11:43
Polaroid filmovi mozat da se kupat od ovde
www.polapremium.com

Fuji Instax gi ima vo B&H, samo ne znam dali fakjaat na Polaroid kameri. Treba da se izgugla намигнување.

Inaku povtorno pocnaa so proizvodstvo na Polaroid filmovi, i toa od grupa entuzijasti i se vikaat The Impossible Project. Od mart slednata godina treba vekje da gi ima po prodavnici, normalno ne kaj nas намигнување
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.