IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - RE FOTO
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

RE FOTO

Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
Автор
Порака
GEMINI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GEMINI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: RE FOTO
    Испратена: 14.Декември.2009 во 14:07
So godini go kupuvam Belgradskiot REFOTO i nekako mislam deka se poveke mi lici na neznam kako da kazam SUVOPARNO spisanie za fotografijata. Mnogu siromasni tuturiali, premnogu posvetuvanje mesto na aftori i nivno prezentiranje, favoriziranje na Nikon... a mnogu malku e zastapen rehnickata strana na fotografijata, pred se mislam na konstrukcija na senzori, nivno funkcioniranje, upotreba i sl. Bi sakal da go cujam mislenjeto i na drugive forumgii
http://www.youtube.com Chesma Sharena
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 14:18
Jas se informiram na net намигнување. Edno vreme redovno kupuvav DV i Wired, ama prestanav bidejki za tie pari kniga kje si kupam, a magazinot kje go razgledam online.
REFOTO znam deka e spisanie na zastapnikot na Nikon taka sto normalno e da favorizira Nikon. Ne go kupuvam deka nekako ne mi e na vid. Koga kje dojdam pred trafika ne go gledam da mi zabode oci i da go kupam. Kupuvam isklucivo CKM, FHM i slicni spisanija намигнување

Изменето од Tegla - 14.Декември.2009 во 14:19
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
сашо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 538
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 17:52
jas redovno kupuvam od 2005ta mislam... odnosno od broj 12...poveke mi se dopagaat postarite broevi
on d kontrari, za mene ima premnogu tehnika, a posto se nikondjii, ripas toa i nema problem... mene mi se ok... sekako deka mozat da bidat podobri
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
Кон врв
Panini Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2009
Поени: 222
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Panini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 18:21
Decki jas pak go preferiram hrvatskoto DigitalFoto, ima bs za sekogo po nesto od pocetnici pa do eksperti,recenzii,novosti, tutoriali itn, bese 200 den ama sea nesto go nema po trafikive.Ali u sekoj sluchaj vredi da se prolista!
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 18:44
Gore-dole delime isto mislenje.
Sponzorot e normalno da se favorizira, toa e fakt.
Inaku sosema ok spisanie.

Panini, ako znaes, kaj moze da se najde Digital Foto?
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
mickeymkd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2006
Поени: 368
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mickeymkd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 18:57
Го купував и јас али прекинав. Некако не ми се исплати таа цена за тоа списание, и така сега скоро се што пишуваат го има да го најдеш на интернет, од рецензии, новости, туторијали и слично. Да е 50-100 денари и да доаѓа тука еден месец покасно како CKM, можеби и би го земал.

Од списанија што ги купувам тоа се BUG и Mens Health, јес да не се за фотографија но сеуште се квалитетни и има интересни статии за читање.
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Panini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 19:03
Stari, pa zasega go nema bo tafikive i poglemive marketi, ili barem jas ne sum go videl,ama zatoa go sledam na internet - online,taka da vo tek sum.
Eve ti web:
http://www.mojmag.com/ArchiveDetails.aspx?Id=53
http://www.digitalfoto.mbi.hr/

Pa i ti listaj go online, sea ne ko u ruka ama dovolno e:).

A da cenata bese malce visoka, ama ednas mesecno mozese da se dozvoli.Nego sto e tuka e, breej se digitalizara svetov!

Изменето од Panini - 14.Декември.2009 во 19:08
Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 22:55
Originally posted by Panini Panini напиша:

Stari, pa zasega go nema bo tafikive i poglemive marketi, ili barem jas ne sum go videl,ama zatoa go sledam na internet - online,taka da vo tek sum.
Eve ti web:
http://www.mojmag.com/ArchiveDetails.aspx?Id=53
http://www.digitalfoto.mbi.hr/

Pa i ti listaj go online, sea ne ko u ruka ama dovolno e:).

A da cenata bese malce visoka, ama ednas mesecno mozese da se dozvoli.Nego sto e tuka e, breej se digitalizara svetov!

Fala mnogu!
Inaku, se slozuvam. Za raboti sto mi praat kejf, ne gledam cena.
среќа
Pozdrav!
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
mdeni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2007
Поени: 719
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mdeni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2009 во 23:13
DigitalFoto go zemav 6 meseca so dostava do doma. 2000 denari e 6 meseci. 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 09:58
digital foto e gjubre ... za idijotcinja, kvazi gikovi koi pokraj drugite nesta imaat i kamera... mnogu retko i mnogu malku ima nesto sustinsku vnatre... sade napuvana tehnika... hrvatskiot FOTOMAG beze na zavidno nivo i zatoa zgasna preklani..:-), pa sea go kupi nekoj drug i imase revival na Rovinj Photodays sekako e podobar od digital foto i ima seriozni tekstovi, za estetika, za sustina na fotografija... pomalku za pikseli i kukista, plug-ini...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Panini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 12:40
Sasho, DF za sekogo po nesto ima, pa ne sme site profesionalni fotografi i eksperti.Nekomu mu treba i takvo spisanie, pa ne e za dzabe vo promet.Pa za pocetnici amateri i ostanati, moze da dosta dobro da posluzi.Ednostavno za malce informativna zabava.
Znaes za edniot toa sto e gjubre, za drugiot bi mozelo da e zlato!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 14:54
vo pravo si, i ne deka ne go kupuvam,  ama se izraziv taka posto stalno ke kupam i ke se razocaram ... :-)... nisto licno .... jas sum daleku od ekspert, da se razbereme
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Panini Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2009 во 17:00
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2009 во 10:57
Mene B&W najvise kef mi prai ama dosta e skapo pa nikad ne sum go kupil.

Eee pred 10-12 godini ona francuskoto FOTO bese 140mkd. Fotki sho art, sho war, sho reportazi, em golotinja, jes da so zakasnuvanje od 4-5 meseci, ama za tie pari bese super. Sega e 270.

Refoto kupuvam 1-2x godisno. Isto kako i SvetKompjutera. Neznam ni ja zosto.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.