![]() |
|
Кој артист сакате да го видите кај нас? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 10.Декември.2009 во 02:56 |
На кој пеач,група,дј, продуцент, сакате да го видите кај нас, да одите на негов концерт и слично.??
![]() Ете јас ќе почнам Daft Punk Marco V David Guetta Swedish House Mafia Infected mushrooms (пак да дојдат) |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ја сакам на...Металика...И Чилдрен оф бодом..Парамор...ама се што сакам не може
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
grucho marx!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
тоа што сакам не е возможно ( 04.04.1994
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Infected Mushrooms definitivno.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Hellacopters
Foo Fighters Propagandhi Tool etc, etc, etc... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Foo Fighters, Tool, Smashing Pumpkins
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Bon Jovi
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Оо...и заборавив...сакам и Пинк Флојд
![]() И Кингс оф Лејон... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
sakam na koncert od RAMMSTEIN. Iako mi se malce grubi i neprijatni (po zvuk) definitivno se najdobri vo zivo
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
засега ми текнуваат Foo fighters и Tankard, ама ги има милион
за жал кај нас носат шундови како цеца и слично, а од диџеи више ми е мука ![]() единствено што се случува еднаш годишно да има нешто како таксират (многу си го почитувам) и толку ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Britney Spears
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Dream Theater
Rambo Amadeus Skindred The Doors ![]() Pink Floyd и тако даље... :} |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Кај да е овие сигурно ќе ги видиш. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |