![]() |
|
ПАСОШИ |
Внеси реплика ![]() |
Автор | ||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 08.Декември.2009 во 13:16 |
|
Ве молам за помош!!! Разбрав дека сите кои имаат плави пасоши до 20ти декември мораат да се заменат со новите црвени пасоши,поради безвизниот режим... Тој што нема да го замени до овој рок ќе биде казнет...
Дали ова ставрно е вистина??? ![]() Благодарам од напред... ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da mi e da znam samo koj shiri vakvi gluposti !!??
![]() ![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Не мора пасшите да се заменуваат задолжително... ти си вадиш пасош само ако сакаш да ја избегнеш процедурата за вадење виза која сеуште важи за оние што ги имаат старите пасоши... а дека е задолжително, не е....
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Не си ме сватил баш... Јас студирам надвор од Мк... Јас МОРАМ да имам пасош нели? Затоа ме заинтересира.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Можеш стариот пасош да го користиш додека ти важи... само што после 19 декември ќе треба виза да вадиш за кај и да си... со биометриските пасоши нема потреба од виза, затоа и ти напишав дека не мораш да го смениш, не е задолжително, освен ако сакаш да ја избегнеш процедурата за вадење виза.... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
e pa,...go ima "tvojot sluchaj" vo zakonot!.....ke mozesh da si se shetash i ponatamu,do mila volja i so stariot...ama, ke si se machish da si vadish viza.
...pa , ti vidi kako ke ti bide polesno ! -znachi,ne morash da imash ( najnov!) ! |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ви благодарам...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ako ne mrdnesh od tamu kaj shto si,..i stvarno ne ti treba ,..a koga ke naminesh tuka.,...ke si izvadish crven!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |