IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Нашите грешни љубови... ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Нашите грешни љубови... ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Автор
Порака
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Нашите грешни љубови... ?
    Испратена: 30.Ноември.2009 во 13:30
Greski vo ljubovta
Ste razmisluvale li za toa?
Jas da!
Na odreden stadium od zivotot covek pravi rezime na ona sto go imal i sto treba da go ima...
Aj vie prvo.....pa jas posle

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 15:49
no coment....drugarce...среќа
ke ostavam drugite da go procitaat tvojot post...i da dadat komentar...se izlizga druze...голема%20насмевка

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 16:31
Joshua_Tree ...нека не те загрижуваат некои недолични коментари
еве јас ќе ти кажам..
сум размислувала за грешките што сум ги направила додека сум била во врска и сум размислувала за грешките што сум ги направила пред да стапам во врска...и можам да кажам дека сите грешки што ги имам направено се поради тоа што не сум сакала да ги ислушам другите кога ми велеле дека треба да биде поинаку, а не вака...
грешки се и нема поправање, ама од тој ден кога седнав да размислам за тоа гледам што поретко да грешам и да анализирам подобро...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 17:31
Da razmisluvame!...BRAVOOOO
Simpaticni mi se ovie kengurcinja sto skokaat vaka...macko среќа

Zarem ima nekoj drug sto moze da ni nasteti,sem nie sami na sebe?

Loso li e da viknes i da kazes zgresiv....ako toa go napravime znaci sme daleku od greskite...

Za nekoi dusicki se malku 10 zivoti.....
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 17:38
филозофско размислување...само тука на форумов нема да најдеш сродна душа

скоро секогаш ние самите си наштетуваме на себе а и на другите околу нас...човечки е да знаеш да се извиниш и да продожиш понатаму или да кажеш стој малку..зошто ова мора да биде вака...ама ретки се тие случаи и обично се свестиме кога е веќе доцна
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 17:43
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Greski vo ljubovta
Ste razmisluvale li za toa?
Jas da!
Na odreden stadium od zivotot covek pravi rezime na ona sto go imal i sto treba da go ima...
Aj vie prvo.....pa jas posle

јас не би  рекла ..... дека се грешки во љубовта....
би рекла дали требаше поинаку да се  постапи или реагира.....
затоа што како и кај сите обични работи......
така и во љубовта секогаш е правилна  опцијата што не сме ја одбрале.....
и секогаш ќе воздивнуваме за поинаквата опција.....
ме потсеќа на ....кој е попрво јајцето или кокошката ???...
или...
тие што многу размислувале и се откажале се каат зашто тоа не го сториле......
требало да се прифати све!!!...
тие што прифатиле све...... се каат зашто не размислувале повеќе  па да не прифатат све.....
така да тука грешки нема има само погрешна личност во погрешно време и погрешно место...
голема%20насмевка

Изменето од bijonse1 - 30.Ноември.2009 во 17:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 17:44
Ne postoi vremenska ramka za nasata dusa...taa e bezvremenska!

Vremeto i brojkite se najingenioznata rabota sto lugeto ja sozdale da ne stavat vo edna ramka...намигнување

A za dusickite so ne go znaat toa ke si go odat patot...
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 17:49
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Greski vo ljubovtaSte razmisluvale li za toa?Jas da!Na odreden stadium od zivotot covek pravi rezime na ona sto go imal i sto treba da go ima...Aj vie prvo.....pa jas posle

Не би ги нарекла грешки, тоа повеќе е непромисленост... иако, не се каам што сум го направила тоа што сум го направила, и никогаш не размислувам дали требало вака или онака да направам... не сум постапувала секогаш како што треба, брзоплето и непромислено сум донесувала одлуки кои сепак не можам да ги наречам грешки - само лекции за тоа како во иднина треба да постапувам... но кога го слушаш срцето, нема место за разумот....
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 18:43
Formata na zborot ic ne e bitna....
Bitno e dali mozeme da bideme podobri luge negoli vcera....

Epa aj moite greski...
Pusta zelba da bides sakan i da sakas...i brak...
Pusta zelba da zadrzis familija i deca...i razvod...
Marihuana,hazard...samotija!
Pak greska...trcanje po prvite podadeni race...
Nekolku vrski vo isto vreme...pak greska
E dosta e...голема%20насмевка

poukite se za mene...ne vi gi kazvamсреќа

ionaka me imaat na forumov za frustrirana osoba...hi hi hi
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 20:00
Грешки едно купче колку сакаш.
Некои нарочно ги имам правено упссс повторувано а за некои не ни размислував кога ги правев.
Што било поминало, не ги анализирам повеќе грешките зашто сега кога ќе погледнам назад  сум се однесувала како ми наложувала ситуацијата и особата, сум чинела тоа што сум мислела дека е најдобро за себе.голема%20насмевка
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 20:12
имало , како да немало ....... кој работи и греши голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 20:15
ZIVEO DRUG TITO I KPJ-U!!!среќа
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 21:03
грешки..хм...не дека биле некои големи грешки...ама никогаш не сум слушала кога ми посочуваат дека грешам..за мене не важела паролата- паметните се учат на своите а будалите на туѓите грешки...
додека не почувствувам на своја кожа-не верувам дека е грешка
од оваа дистанца за грешка го сметам тоа што секогаш сум дозволувала разумот да ме закочи..страв ми е да го пуштам срцето да лудува...секогаш разумот бил тој кој ја дига кочницата...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2009 во 22:33
Ne,ne nedaj da te rade....ja znaes taa od Zeljko Samardzic...
Toj so ke ti kazi deka uci od svoite greski te macka so puterce po glata mesto sapun...среќа
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.