|
Спортски муабети |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
fi4oo
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала многу на информациите уште еднаш :)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mora da znachi be...eden kup curi ima shto se machat tamu a se pobaagi ''mrsnichki''
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde sega,...ti si ...pobaagi posnichka,...kolku shto znam!
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo znaesh deama interesno e toa,koga kje kazesh kolku kilogrami imash i ako ne te gledaat lugjeto odma pretpostavuvaat deka si ili kako ''shtaka'' shto bi rekol ti ili ''burence'' sve zavisi od gradbata na teloto,nekoi i so 50kg moze da imaat oblini, isto i kako nekoi so 60-70kg.
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam ,...i ti ubavo znaesh!
inache,...tvoite 50-tina,...lepo ti se ...."skroeni"!. |
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala punozatoa i vezbanjeto,da ne se narushi ''skroenoto'' |
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со лесни вежби до совршено тело
Лесното изведување на вежби, без брзи и нагли движења, може да доведе до многу добри резултати . Поради тоа ви презентираме неколку вежби кои што ќе бидат одлични за вашето тело. Вежбите правете ги без пауза. Од почетната позиција полека поминете во крајната. Повторувањата исто така направете го полека, без пауза. Најважно од се е во секој момент да чувствувате дека мускулите ви се активни. За цврста задница и витки бутини За енергија и сила За нозете и рамената За опуштање За убаво тело |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си купив орбитрек...има 8 нивоа на отпор..
Не знам како правилно да го користам... На првото ниво терам еден саат..на второто ниво терам саат време исто..е од третото е потешко веќе.. Не сум мрднала цело зимо, улежана сум... Да вежбам долго на помал отпор или пократко на поголем отпор... Фала ви....! |
|
МИР со сите
|
|
Eleni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Saat vreme mislam deka e mnogu,bilo na koe nivo. Bashka shto koa kje se naviknesh na eden otpor samo,nemash dovolno predizvik. Najdobro e da go skratish vremeto na 20-30 minuti,a dodeka vezbash da go menuvash otporot,da recheme minuta poslab ,pa minuta pogolem otpor,isto i brzinata. Sekako kako pochetnik ne treba da se forsirash i kje si ja sledish reakcijata na teloto,na srceto i sl. Pozdrav
|
|
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам Елени..
|
|
МИР со сите
|
|
bmwplus
Нов член Регистриран: 22.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo!:)
edno prasanje bidejki mislam deka ke mi dadete odgovor..? kako i dali ke mozam za 1 mesec da oslabnam 10kg i kako da ja zadrzam tezinata koja ke ja postignam.. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moes da oslabes i 20 kg ako sakas :D samo kolku zdravo ti e toa koga oslabev 10 kg za kratok period imav modrici nasekade, kosata mi pagjase,noktite mi se krsea i nepcata mi krvarea... da ne zboram za modri oci i modra usta isusena koza i na nikakov izgled....sakas da ja platis taa cena?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |