![]() |
|
Canon EOS 1000D |
Внеси реплика ![]() |
Автор | |
Janus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 23.Ноември.2009 во 00:04 |
normalno e.
se vika barel distorzija. se javuva na siroko koga slikas... |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Благодарам
![]() прв пат ја приметив заобленоста на покривот на возот, како и платформата на која стои девојката се искривени...дали е ова нормално?(фотографирано со 18-55мм IS објектив, ИСО 100, бленда f22 и брзина на бленда 1/10) Изменето од Izzi - 08.Август.2011 во 06:43 |
|
![]() |
|
![]() |
|
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
so zdravje sluzenje. :)
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Фотоапаратот ми стигна...
![]() Објективот е Image Stabilized, 4GB SDHC картица, Canon торбица и трипод ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ogledalo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Neznam dali e segde smeneto. Pred mesec dena prasuvav vo Genel, i mi rekoa deka poslednata pratka im e takva. Isto taka pred mesec dena bev vo Hong Kong, prasav i tamu za 1000D i tamu mi rekoa deka veke ne e so stabilizator kit objektivot, no ako sakam so stabilizator ke doplatam nesto sitno i ke mi dadat odvoeno (tamu imaat se na zaliha, pa ne im e problem da pravat bilo kakvi kombinacii) Tamu vidov deka 1000D e 350eur. so tobrica i kartica od 4GB (so objektiv bez stabilizator). A Nikon D3000 bese isto taka 350eur so kartica od 8GB, bez torbica no so objektiv so stabilizator. |
|
![]() |
|
Марио ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
druze ako go kupuvas od ovlasten distributer na canon vo malezija, (a spored sajtov gledam deka od tamu go zimas) togas nemas gajle :)! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Цената во некое Канон претставништво во Куала Лумпур е точно 390 евра со вклучена торбица и мемориска картица (не знам точно кој капацитет)... А ова за објективот без стабилизатор прв пат го слушам...така доаѓаат секаде или само во некои земји? |
|
![]() |
|
![]() |
|
kavadar66 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 87 |
![]() |
|
ogledalo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Zasto ne bi bilo sigurno?
Od kade i da kupis, moze da ti se pogodi los model, so defekt, pa da si imas problemi. Sigurno deka toa se slucuva i od ovde ako go zemes (so edna razlika sto ovde moze da go vratis). Samo mislam deka cenata bi trebala da bide otprilika 350 eur. vo Malezija. I neznam dali znaes, no 1000D sega doagaat so objektiv bez stabilizator. Da ne se sopnes tuka. |
|
![]() |
|
Mire ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Ima sansi da dobies 3rd party polnac i sl. Aparatite gi sklapaat tamu kaj sto gi sklapaat i toa e toa.
Moze da imas problemi ako treba da ja raliziras garancijata, ama toa i od USA da go kupis moze da bide. "Limon" moze da ti se sluci da kupis od bilo kade, ne mora da bide od KL. Poz/ Mire Изменето од Mire - 13.Ноември.2009 во 14:27 |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
![]() |
|
Сигурен е човекот...
Прашањето ми беше во смисла дали има шанси да ме заебат со производ што не е genuine |
|
![]() |
|
![]() |
|
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
kakvo prasanje :)
ne veruvam deka nekoj na forumov vcera kupil aparat od malezija... jas bi prasal dali e siguren covekot sto go imas tamu... ;) |
|
![]() |
|
Здраво на сите.
Имам едно прашање...моментално имам човек во Малезија (Куала Лумпур), и нарачав Канон ЕОС 1000Д. Таму се продава за 390 евра заедно со торбица и мемориска картица. Дали е сигурно купувањето на ЕОС 1000Д од Малезија? |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
|
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |