|
Никола Груевски - ОСТАВКА |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |||
posveten
Нов член Регистриран: 30.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Октомври.2009 во 01:07 |
||
Ako go potpise predavnickiot dogovor za promena na vekovnoto ustavno ime na mojata drzava Republika Makedonija, vo toj slucaj vednas da si podnese ostavka i da se samozatvori vo Idrizovo i nikogas da ne izleze od tamu.
|
|||
posveten
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Branko apriorno go prodade imeto i si dobi sto si zasluzi, nema potreba Gruevski da vleze vo Makedonskata istorija kako najgolem predavnik na Makedonskoto bitie.
|
|||
real
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 161 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa mozebi si slusal eden zbor koj se kazuva golemiot brat gi pravi problemite a maliot go jade. |
|||
posveten
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahha ma od celik neka e, Grcija ti e vele sila... |
|||
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne treba nikogas covek da se brza za nesto ako nie neznaeme ako vo minatoto nekoj greskite gi napravil a sega primer ke mu ostane na grujevski treba rabotite da gi analizirame neznaci na mojot sin nekoj mu udril i jas treba da izlezam i da go ubijam covekot sto mu udril bez da znam koj e kriv mislam deka me razbiras. |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sto dobi Branko sto zasluzil? Pretsedatelska penzija? Vodac na opoziciona partija? Ma ajde... Branko e sega vo super pozicija, samo rejtingot ne mu e dobar...:) Ako Nikola Gruevski treba da se "samozatvori" togas Branko treba da se "samozapali". |
|||
posveten
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neka se samozapali ako treba? Ajde, eve, Nikola Gruevski neka e JUDA. A Branko Crvenkovski sto e? Ajde kazi deka i toj ne e JUDA? |
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eeee nemoj taka za Brane... Toj e sve sto pocnuva na prefixot NAJ.. |
|||
real
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne se karajte megu sebe sekoj sekogo treba da saka da postuva nie sme piuni i piuni ke ostaneme. |
|||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve, jas velam deka mojot "idol" Nikola e JUDA na pr. Ajde toj neka kaze nesto loso za negoviot svetec Branko? Neka napise nesto za nego , neli rece deka Branko si go dobil. Sto dobi Branko? Da ne e vo Hag? ABRE,epa SDSM-ovce .... |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Как и да е ... СДМС-овци и ВМРО-овци сит се овци а овците се стрижат...е па нарастила кај сите и сеа мора на стрижење.
А Груевски не е ЈУда он е Петар ... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аман бе, таква ли е казната за промена на „вековното уставно“ име од пред осумнаесет години?
Изменето од Polar Bear - 30.Октомври.2009 во 04:47 |
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |