|
Арапска музика....HABIBI..!! |
Внеси реплика |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Октомври.2009 во 22:35 |
POSEBNO MI SE DOPAGJA ARAPSKIOT RITAM I PESNA ........
Nekako samite pesni imat dusha..... celosno me ispolnuvaat so pozitivna energija.... vakva podtema nema na postiranje na arapska tardicionalna muzika...... habibi..... voedno posebna inspiracija mi dade mojot dobar prijatel od studentski denovi..... Ali Shibly..... Marhabat Arabic Night with Shibly BandИзменето од bijonse1 - 26.Октомври.2009 во 22:38 |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мене ми се допаѓа ама незнам баш некои пејачи па не ни можам да најдам некоја убава песна
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене па воопшто не ми се допаѓа и општо арапската култура не ми е многу по кеиф
ама вкус си е тоа |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Habibipa jas velam ritam i muzika............ ne velam ime na peachi ili kultura........zarem ne sakate trbushni da ne recham stomachni ples/dans ?? tuka e arapskiot ritam..... vidite ja samo ....... |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Darine - Aiwa
|
|
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amr Diab (mojot molilen arapski peac)
Drugi pesni sledna prilika... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=9fGDDwMePTc
Римејк на една стара песна во изведба на Сабах (има 80 и кусур год.) и Рула (преубава е) http://www.youtube.com/watch?v=PVhA97Pc6bk Значи како го подига расположението оваа музика, чудо едно...одма почнав да “мешам“ стомачни Изменето од maria_magdalena - 12.Јануари.2010 во 12:10 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Omar, гледам дека сакаш провокации, еве ти ја Хаифа, поголема провокација здравје http://www.youtube.com/watch?v=vPCyB7sSPLY |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Khaled - Didi - песнава е многу весела а српската Драгана Мирковиќ имаше преработка 1990-те како „Ти си тај, то моје срце добро зна„.
|
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
The desert lounge Четири CD-иња се ги има низ торентите,добар избор. |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |