|
Ме нервираат комшиите !!! |
Внеси реплика | страница 123 21> |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Септември.2009 во 10:49 |
значи, темава ја отворам со цел тука да си ги искажеме маките од комшиите...
па добро бе, исав да се немало... живеам во куќа, за среќа не лепенка.... тие од горна страна се караат се тепаат,... тој пијаница ја брка цело време.... во близина живееја и тој шизофреничарот што си ја запали куќата со жената внатре... тој ергенот до мене, 70год самувал, и се пушта на баба ми во 8 сабајле, додека лупи чушки за ајвар баш во сабота сабајле најде бре.... таа пред мене е арна, мислам дури да одам кај неа на клавир часови... еве и една гушка и за бебето а таа па другачката на баба ми,.... секое сабајле кога сум втора смена, ми се пика во соба да провери дали сум станата, и да ми ги види алиштата од изминатата недела се на се, ме нервираат... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисерче бе, а бе душичка е и тој, шо ако има 70 год. шо да прави човекот ако уште му текнува за бабички Туку пази да не се гребе за ајвар |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si nemam problem so komshii,ziveam vo kukja na edno mnogu fino ,tivko mesto,komshiite mi se ok,ne zamaraat ,ne gi zamaram,si pieme ponekogash kafence i ubavo ni e.
Изменето од renatax - 19.Септември.2009 во 11:12 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе Бисерче ... што се нервираш ? можеби на баба ти и одговара па намерно излегува од 8 наутро да лупи пипер ......... |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee abe trajte, se mozes vo zivot da izberes samo komsija ne!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам доста добри комшии од едната страна, а од другата страна пак не можам да ги поднесам Само се караат, викаат, се нешто им смета и затоа ги избегнувам.
Живеам во куќа, во доста мирно место, ама пак овие едниве комшии ми го нарушуваат мирот доста често |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jас живим во стан.И сакам да ви прашам теа што живите во куки како ги чуете комшиите кога се караат?Нели куките со разделени со двор?
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
турско време, емил се е лепенка... една паѓа сите паѓаат
иначе, тоа со баба ми... може и ќе се земат од кај знаеш... ние од дома ја подржуваме да си премине со избраникот а друг бисер од соседиве е еден тип... кој од секој бизнис очекува заработка, па така човекот си зема да чува кокошки.... сред град... арно ама, донесе и еден петел... проклет нека е, секое сабајле беше качен на некоја кола а врвот беше кога некоја холандска делегација шетала низ маалата... па петелот го бендисал тој главниот... му застанал на рамото не знам како, кога и зошто, ама кокошките и петелот ги немаше следниот ден |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме нервираат што балконот го претворија во кујна па цело маало труе на манџи ......... а најгрозно е кога пржи риба ......... тогаш нема мачка од градот која не е во наше маало
Изменето од МАРШАЛ - 19.Септември.2009 во 14:49 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
живеам во мултиетничка зграда
од една страна комшии-африканци, интересни се кога слават нешто - уште поинтересни кога се караат од друга страна бразилијанци - стално се во филм ала карневал-дел-рио над нас македонци - мажот мајстор за по дома (како мојот), омилена играчка му е бор-машината за среќа под нас нема никој, инаку сигурно до сега ќе летавме од зградата |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4 godini ziveam vo kuka...mirno mestence..voopsto i ne gi slusam komsiite..vo centar sum,ali vo tesno ulice taka da ni koli ne slusame..edinstveno decinjata koga se vikaat za da igraat nadvor..ali nisto strasno ne mi smeta... dodeka ziveev vo stan...e tamu bese sekoj svoja partija...taa nad mene ja mijase terasata vo 3 popolnok, pa ti tropka na lamarina vodata...taa pod mene pustase muzika od pred tursko do daska, so ni babami ne gi znaese tie pesni, druga imav sto non stop imase poseta od treti lica od sprotivniot pol, pa posle nekoja vozdiska imase i frlanje so tendjerinja po vrata itn itn...
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska e den za najslatki biseri od Biserce Inaku moite komshii se OK. Site shto se nad 60 se vdovici. Ni umrea mazite komshii. Neznam shto e rabotava Изменето од mamamd - 19.Септември.2009 во 14:57 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стварно интересно е граденето на куки у васJac живим во вашата источна соседка и таму секоjа кукja има сопствен двор-поголем или помал..................Неможем да разумем зошто у вас су залепени една со друга Изменето од емил - 19.Септември.2009 во 16:46 |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно поради тоа што сме поврзани едни за други а друго , па толку ни е голема државата да ако почнеме да правиме куќи со големи дворови , половината нема да имаат каде да живеат .........
|
|
Внеси реплика | страница 123 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |