|
Ваш омилен DJ |
Внеси реплика |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Септември.2009 во 14:12 |
Кој е ваш омилен дј, можите да направите и листа од омилени дј
за мене оваа година е вака. 1. Armin Van Buuren 2. Paul Van Dyk 3. Marcus Schulz 4. Axwell 5. Talamasca 6. Above & Beyond Можите и да гласате и овде http://www.djmag.com/index.php?op=top_100 |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Tiesto
2.Talamasca 3.David Guetta 4.Roger Sanchez 5.Armin Van Buuren 6.Paul Van Dyk ќе допишам пак уште некој ова за почеток Изменето од sanja-a - 11.Септември.2009 во 22:35 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja kje napisham nekoj od ova rap DJ producentite najdobri spored mene...
1. Boogyman 2. DJ Slave Sekoja vecher uzhivam u miksovite na Boogy na City FM...... Peace... |
|
Eraserhead
Сениор Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
John Digweed
Sven Vath Hernan Cattaneo Carl Cox Richie Hawtin Dubfire Umek Sander Kleinenberg Loco Dice Robotek Saso Recyd Marc Romboy Guy Gerber Ricardo Villalobos Steve Lawler Eric Prydz Goran Kan Mirko Popov Dominik Eulberg Изменето од Eraserhead - 25.Март.2010 во 12:55 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Тиесто.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STR2 (Striktno Tvrdi Rimi) иако повеќето немате слушнато за него
|
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има ваква тема ќе ја спојам со претходната и ве молам пред да отоврите тема разгледајте дали истата е веќе отворена. Изменето од Flix - 27.Март.2010 во 13:30 |
|
Vergil
Нов член Регистриран: 04.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
01 LAIDBACK LUKE
02 David Guetta, Afrojack, Diplo, Angger Dimas, Roger Sunchez, Riva Starr, Swedish House Mafia, Robbie Rivera, Oliver Twist, Sidney Samson, John Dahlbacк, Tiesto, Paul Van Dyk... |
|
Само тишината знае што се случува околу нејзе
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |