![]() |
|
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА 2009 |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
↑ up
|
|
![]() |
|
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Znam, znam, ova malku zezanje, da ne bide dosadno na forumov. Pushtash voda pa site se lizgaat, i cekash nekoj drug da pushti voda da se lizgash ![]() |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
![]() |
|
GEMINI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 311 |
KADE KE BIDE POSTAVENA IZLOZBATA I VO KOLKU CASOT E OTVARANJETO ?
|
|
http://www.youtube.com Chesma Sharena
|
|
![]() |
|
Glecin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Znam, znam, ova malku zezanje, da ne bide dosadno na forumov. Pushtash voda pa site se lizgaat, i cekash nekoj drug da pushti voda da se lizgash ...))))))))))...ne si normalen.....))))))))))) |
|
There is more in life than books you know, but not much more!
|
|
![]() |
|
vrzalec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Postoi li najmal format na koj treba da bidat ispecateni fotkite (vo interes na cenata)?
Koj bi bil preporacliv format za stampanje? |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Фогографиите може да бидат со димензии од 20х30cm до 30х45cm
|
|
![]() |
|
ivanlitovski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
a sto ako nema naziv na fotografijata, zasto jas gi isprativ uste pred da go objavite vasiot post, sepak ne e moja greska bidejki nedovolno informiravte vo prviot post za nacin za ucestvo.
pozdrav.
|
|
![]() |
|
kostovigor ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Иван, Назив на фотографија, Име и презиме на авторот, Адреса на живеење и Фото клуб се пишува од задната страна со фломастер (или нешто друго што нема да ја оштети фотографијата од притсок на пенкалото). Или испринтај си мали лепенки со овие информации и залепи го од задната страна. Поздрав Изменето од kostovigor - 19.Септември.2009 во 12:53 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Иван, во првиот пост стои следново:
П Р О П О З И Ц И И ТЕМА: СЛОБОДНА Право на учество на изложбата имаат сите граѓани на Република Македонија, членови на клубовите при Фото сојузот на Македонија, самостојни автори и професионални фотографи. Секој автор може да конк*рира со максимум 10 фотографии. Во рамките на изложбата ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА 2009 ќе се одржи и младинска изложба. На младинската изложба право на учество имаат автори помлади од 21 годинa. На задниот дел од секоја фотографија треба да се назначат податоците според Правилникот за изложби на ФСМ: име и презиме на авторот, наслов, фото клуб, адреса и звање во ФСМ, доколку го има авторот. ... |
|
![]() |
|
vrzalec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Bobi a ima li sansi da se dostavat nekade slikite ili mora po posta?
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Pomali ne moze? Posho vo prviot post ne bea navedeni vakvi ogranicuvanja. Ili ova znaci deka e pozelno da bidat vo ramkite na ovoj format, t.e. deka pomalite nema da vlezat vo konk*rencija? |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Eve ja ako moze. Vika da se ispratat ili dostavat na adresata vo prvio post. Gradski dzid tamu neso... :) |
|
![]() |
|
![]() Thanks! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Pomali ne moze? Posho vo prviot post ne bea navedeni vakvi ogranicuvanja. Ili ova znaci deka e pozelno da bidat vo ramkite na ovoj format, t.e. deka pomalite nema da vlezat vo konk*rencija? Daku nikoj nema sto da dodade..? Ne mi se dokraj jasni rabotite sho da pram. Изменето од fichot - 24.Септември.2009 во 14:27 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |