IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - најевтино развивање на фотографии
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

најевтино развивање на фотографии

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
naumeee Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naumeee Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: најевтино развивање на фотографии
    Испратена: 02.Септември.2009 во 04:48
Ме интересира, каде најевтино би развил над 500 13х18см и евентуално 10-тина 20х30 фотографии.
Не е важно во кој град е фото-студиото.

Поздрав,
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2009 во 09:25
mislam deka za taa kolicina sekoe studio bi ti dalo pristoen popust
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naumeee Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2009 во 13:01
Vo 2 razlicni gradovi prasav,
i dodeka vo edniot najniskata ponuda bese 18 den po slika (identicna ponuda vo SITE studia), vo drugiot najniskata bese 13 denari po slika.

Toa e veke razlika od 2500 denari !
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2009 во 13:20
Ti prativ LP.
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naumeee Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2009 во 19:07
Blagodaram za informacijata, vo petok ke ja zavrsime rabotata za 2 sati :)

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naumeee Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 20:48
Koga ke pominis vo foto-studioto, ima edno demo-dvd sto e za tebe, se nadevam deka ke go razgledas i ke mi pratis mislenje za nego i sugestii/zabeleski.

p.s.
istovo go pisuvam po vtor pat, posto ocigledno 30 LP se malku za odredeni clenovi :)

Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 21:18
Znam za DVD-to, treba da pominam utre da go zemam. Kje ti pisam. Pozdrav
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
fichot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fichot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2009 во 18:50
Originally posted by Tegla Tegla напиша:

Ti prativ LP.

Dali moze da ja spodelis informacijava. :)

Bitno mi e i da e dobar pecatot, t.e. da ne mi stedi na boja (kako dosega sto mi se desilo na odredeni mesta).

Fala odnapred.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,656 секунди.