|
Флерт/Секс со колегите/колешките? |
Внеси реплика | страница 123 102> |
Автор | |
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Ноември.2005 во 16:05 |
Kolku ve ispolnuva flertuvanjeto so kolegite/koleshkite. Dali znaeme koga e dosta? Dali pozadi flertot se krie zelba za neshto poveke, no poradi okolnostite zapirame samo na flert, kazuvanje mrsni vicevi i razni sexy "doskochici"????? |
|
Shto da napisham.... Vo momentov sum tapa so idei, aj sleden pat!!!
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AJDE PRVO TI?
|
|
|
|
KDEKOVSKI
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 563 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da! duri sega veke go pravam nesvesno. Mislam deka i na moite koleshki toa im godi! No se razbira vkusno flertuvam!!! |
|
|
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E PA JAS DA TI KAZAM NEMAM NI EDEN KOLEGA
IMAM SAMO EDNA KOLESKA SO KOGO BRE DA FLERTUVAM E TOA E TOA |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeej, nemoj taka, znaesh deka ovoj milenium e posveten na romite i homoseksualcite!
shala na strana, propushtash mnogu, iskreno! Dali do sega si pochuvstvuvala vistinski flert i ustvari shto podrazbirash pod vistinski flert????? |
|
|
|
mia111
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VISTINSKIOT FLERT MOZE DALEKU DA NE ODNESE.
GO ZNAES I TI SAMIOT TOA
|
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
:) Mozebi! A od kade si sigurna deka ona shto moze da me odnese daleku i ne moze da me vrati nazad mnogu posuperiorno... |
|
|
|
WORHOLL
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 596 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..MORE KRISTIJAN ,NE TRESI GLUPOSTI...PRIZEMJI SE MALKU....
|
|
bobi
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e loso da se legne nekoja koleska a kaj mene na rabota ima edna 35 godisna devojka i rado bi ja legnal i za sega dobro napreduvam kaj i da e ke bide a i gazdaricata mi e cool ama imam i gazda a toa e loso:))
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman de jas mislev deka kje ne mozam da odgovoram na postavenite prashanja a ono ziv chovek da se nema?
|
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrti suchi pak ja vrtime rabotava okolu seksot! temata e FLERT |
|
|
|
KDEKOVSKI
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZNACHI bALKANOT E PROKLETO MESTO. nIKOJ NE SAKA DA FLERTUVA SAMO SE SAKA SEKS! CHUDNO... hm |
|
|
|
mia111
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ne
nebidi tolku naiven ne saka sekoj seks
|
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ти бе батка си се зезнал. Темава си ја ставил во Форумот за СЕКС!
ЧУДНО! А! Требало во Љубов да ја ставиш. |
|
Внеси реплика | страница 123 102> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |