|
Олдтимер моторцикл |
Внеси реплика |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Септември.2009 во 15:51 |
Навистина би сакал да почнам да реставрирам и еден моторцикл пошто ми е протреба превозното средство а уште неможам да положам за кола. Гледам дека низ мудбаци и гаражи се држат моторцикли што само збираат прашина со страшен потенцијал да станат фаци. Ако има некој што се занимава со таа работа добро ќе ми дојде секаков совет за репарирање или за набавување на моторцикл.
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добра идеа, кога се работи за реставрација, поддржувам
но на што конкретно мислиш, мене на памет ми паѓаат моторите на БМВ, на пример: и легендата |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ауу... се пронајдов себеси во светот на моторциклите...
Се бркавме вчера троа јас со ТLC-то и другар ми со PUCH-от... Погоди кој водеше цело време напред Пред се заради совршената состојба на мојот моторцикл.... Едноставно си се заљубив во тоа што го имам веќе година дена... на 15ти мислам прај година од ко е кај мене... изуви, 4 брзини, едноставен принцип на работа и лесен за преправки... Кутриот, мојот што се нема претрпено до сеа... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e jas malku jok ., od dve trkala ., 4 si se 4 ., levata klucha ksk.... mi e nekako chudno iskrivena ., i sega si sedam miren
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |