|
Омилен Max Arena сервер |
Внеси реплика |
Автор | |
tomislav96
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Август.2009 во 00:10 |
Кој е вашиот омилен Max Arena сервер и зошто ви е токму тој сервер омилен ?
|
|
|
|
ZokY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 07.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прв пат кога заиграв CS беше на 3.Феб.2009 на MAX Zombie by T-Home.mk и првото нешто што го забележав беше едно зелено чудовиште :D:D и така ми беше интересно и си започнав да тепам зомби и да јадам луѓе :):).......и за серверов нема ШО...........во иднина ќе си играм и на домашен терен хахаха :D
Zombies forever :D:D.............и нема ШО за Анкетава br. tomislav Изменето од ZokY - 31.Август.2009 во 06:23 |
|
tomislav96
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 28.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
kiko555
Група Регистриран: 10.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas prv pat pochnav da igram cs 6.7.2007 godina dobro go pametam ovaj datum bideki mi ja sibnuvase cs edno dete bese leto i prv pat vlegov na max_cs maps igravme edno 2 stazi jas imav 15 godini i tie traea po 25 min i me viknaja drugarite vo 8 casot da igrame mizi topka (eden mizi na topkata drug ja puca i site sekrijame vo maloto a jas sum od pp i naseto malo e edno do najgolemite a nie kaj mene doma sedime) ne barat jas i dva drugari i poslem vo 9 casot izlegovme i ne prasuvaja kaj bevme skrijani nie rekovme deka bevme na balkon ( tresalna od edna zgrada) i ne mozea i taka toa mi ostavi vpecatok po toa ja pametam mojata prva staza i sega sum redoven na cs maps :D...ako ne razberete a sigurno deka nema da razberete bideki ova treba da pisuvav mn ama mnogu kratev :D i aj zz :P
Изменето од kiko555 - 17.Февруари.2010 во 22:40 |
|
Дури дојдеш на ред сите правила ќе се променат Т.Е никогаш нема да стасаш на ред xD
|
|
AleX_VeleS
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Max awp Arena e najubav
|
|
kiko555
Група Регистриран: 10.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CS MAPS I NIS DR
|
|
Дури дојдеш на ред сите правила ќе се променат Т.Е никогаш нема да стасаш на ред xD
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |