|
Дали би посадиле цвеќиња |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Јуни.2009 во 12:22 |
||
Znaci mislam jasna e temava, dali bi posadile cveke vo vasata gradina dokolku imate ili dokolku sakate da imate ili dali ako ste vo stan sakate na balkonot da imate cvekinja ?
Jas mnogu sakam da imam cvekinja dokolku bi imala kuka i gradina, no jas na balkonot mnogu sakav da imam cvekinja, i imav porano zasadeno i sega pak ke sadam, pa ajde i vie nesto napisete za ova.
|
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ako najdam frleno grance ili ili cvetce.......
odma vo voda........pusta korencinja........ go sadam vo saksija.... a beeee odma se fakja..... i go poklonuvam na komsivka.... licno nemam na balkon cvekinja..... pogledot od nego mi e vo dvorot kade gi ima..... |
|||
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ako mi kaze nekoj kako treba oti sum trup za sadenje cvekinja.Neli treba ne znam kakva dupka,pa gjubre da se stavi ,pa voda.....
|
|||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Купив две саксиички со минијатурни рози, дрвца и денс же си ги засадам во саксии и ќе си ги ставам во двор
|
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Почнав. Сенеска од сабајле рано си ги исфарбав со мрсна боја држачите за цвеке. Сега ке почнам да ги редам саксиите. Многу си сакам балконот да ми биде вака.
Само тогаш кафето на балкон ми се фаќа за срце. |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas dobiv za 8mi mart edna ljubicica vo saksija, tolku bese ubava i rascvetana i za nekolku dena doma odma mi ovena....i sum zaboravila da ja navadam pa se isusila skros, i sega ne e za gledanje
zaklucok: podaleku od cvekinja... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мириснете
|
|||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мммм, mamamd сакам во дворот да имам плантажа од јорговани и тоа десетици километри квадратни!
|
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема ништо поубаво од цвеќе ( освен љубов).
Фрезијата има можеби најубав мирис од сите.Неа задолжително ја садам секоја година.Прекрасни се и боите, но сепак мирисот е незамисливо прекрасно убав. Антуриумот некако слабо ми оди.Но и тоа имам. Стрелициите само за подарок на посебни блиски. |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На балконската ограда посадив петунии бели и лила и неколку рози во саксија. Пред малку баш досадив уште 4 петунии.
Розите веќе почнаа да цветаат. Ги пресадив и афричките љубичици, бааги се размножиле сега на сите прозори ги имам, лила и бели, многу ми се убави. Ќе видам уште нешто ќе боцнам деновиве. Изменето од maria_magdalena - 22.Април.2010 во 13:45 |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas freziite gi obozavam, no gi imam videno samo kako rezano cveke vo cvekarnica za buket...pls kazi mi... go obozavam mirisot...
|
|||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дааа
|
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |