|
А кој ви се јави?!? |
Внеси реплика | страница 123 28> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 31.Мај.2009 во 14:16 |
Кој последен го заврти вашиот број?
Убаво си позборевте или само се договоривте? Мене последен шо ми се јави е еден тип кој вчера прво мене ми се закачи па на сестра ми...а мојот број го добил од неа која несакајки се збунила и место 1 на крајот му рекла 7... И јасно го упатив на бројот со на крајот единица |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ehh jas dobiv povik na vistinskiot broj pred polovina chas,vistinski broj ,vistinska lichnost i ushte sum pod impresii od muabetot
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... dva dena ne mi se oglasi telefonot???
Kaj li go ostaviv da vidam da ne e isprazneta baterijata |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој!
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee rece ke mi se javi i uste ja si cekam, i cekam, i cekam, ma ne jas ke se javam...
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вчера сабајлето...... другарка ми за да се договориме за нашколо...... што да правам, не сум баран човек
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A na koj telefon?
|
|
DeepBlue
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zvonese telefonot, ama ne se javiv...
u koma bev |
|
Духот
Нов член Регистриран: 27.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми се јави комшиката дека ќе ме пријавела во полиција ако продолжам да седам гол на терасата
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahhh...srckoto ,bas ubavo si pomuabetivme
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES NIKOJ
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera mi se javi edna licnost ama jas sakam da se javi nekoj drug
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој шо го очекував
|
|
Внеси реплика | страница 123 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |