|
Претсобјето - огледало на домот |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Мај.2009 во 08:25 |
Кога ќе видам добро средено претсобје, популарниот ходник срце ме боли. Кај нас дома претсобјето никогаш не екако што треба. Секогаш има барем 3 пара патики завртени лево/десно кои како да се спремни за веднаш тргнување. Никој не сака да ги тргне на балкон или во плакар бидејки кај нас сите се раководат по ситемот ’’веднаш ке излезам’’.
На малата табла за информации стојат/ висат неправилно скинати ливчиња со најчести пораки ’’Срц остај 500 ден’’ а на радијаторот секогаш има некое парталче кое носи прашање ’’ е што ти смета?’’ Сијалицата задскриена зад една грда плафоњерка секогаш прегорува бидејки и таа има душа па после 24 часовно нон стоп светење прегорува. засега нашето претсобје не е некое огледало на нашиот дом |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И мојот ходник/претсобје е таков. Џабе ја си везам цело време, сама се фаќам како оставам патики и кондури по неколк саати откако ќе влезам дома.
Добрата вест е не мора да значи дека останатиот дел од домот е несреден. Сепак претсобјето е многу транзиционен дел од секој дом. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Recisi sekade go ima toj problem so neurednosta na pretsobjeto. I kaj nas ima po nekolku para cevli rasfrlani niz hodnik, na ogradata na skalata baba mi obavezno si ostava po nekoj dzemper za da ne go bara koa ke odi nekade, na ogledaloto koj so stignal toa ostavil, dedo mi cesel si ima ostaveno, tatko mi boja za cevli, e delot od koa ke ja nakacis skalata e nesto posreden, tamu poretko ima rasfrlano raboti.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме утешивте. Пена ми фаќа устава од зборување, неврвирање, ама просто немам соработка на ова поле
Изменето од maria_magdalena - 09.Јуни.2009 во 10:11 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa koj vi e kriv shto imate shiroko predsoblje....
ili znete kako??? izvadite sijalicite da bide temno.... nishto da ne se gleda.....i nishto nema da se ostava.... oti nema da se pronajde... |
|
AcaRank.
Група Регистриран: 17.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ти е утеха.. секаде е така. Редки се тие домови каде се е под конец. Но, една зкај, се под конец е хронична болест на босот во семејството. |
|
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Valerija - 16.Јули.2011 во 19:49 |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |