|
Факултет за безбедност |
Внеси реплика |
Автор | |
kiko111
Нов член Регистриран: 05.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Мај.2009 во 00:56 |
epa vaka 4ta godina zavrsuvam sea i sakam da se zapisam na bezbednost (policiskata akademija). ako ima nekoj sto uci tamu da mi kaze nesto poveke od prva raka kako na pr. sto uspeh treba za da me primat, sto da se spremam za priemen posebno za fizickiot del itn. fala unapred :)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаат многу убава страница, полна информации
http://www.policeacademy.edu.mk |
|
kiko111
Нов член Регистриран: 05.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja imam videno stranicata ama gore dole nisto ne pisuva
|
|
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e ubava rabota
Sto sakas da bides kiko11 :D |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полицајците ке се образуваат и на приватни универзитети
Полицајците високото образование ќе го стекнуваат на Европски универзитет |
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na policiskata akademija e mn tesko vo pogled na fizicka spremnost i izdrzlivost...taka da tie sto planiraat da se zapisat uste sega neka pocnat da trcaat po 4-5 km na den
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od edna strana se kuka deka nema dovolno asistenti, od druga strana koga se primaat se otkriva deka ne e izvrshen pravilen izbor. Nasha rabota
Сдсмовски портпарол - академски адут на власта? Одлуката за распишување конк*рс за прием на нов асистент го раздвижи Факултетот за безбедност и повторно поттикна сомневања за политички упади во автономијата на академската заедница. |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што,да ти кажам ,според структурата на власт си го одбрал второто ниво на владеење и кај нас доста се тепаат за таква струка,демек позиција,а од друга страна како и за секоја работа и овде би те советувал или како сакаш сфати,ако имаш пријател после ќе си имаш добра работа ако не само обезбеџење на портиртница. ,инаку ова не е измислица ,пред некој ден еден пријател ми кажува за неговата ќерка(а пред тоа се фалеше ете учи полициска академија,мака си немам секако работа ќе најде)сега работи на портирница во некоја банка,па барам врски ако може на поубо место да ја вработат,што да му речам,арно ако можеш?.
Така пријателче,добро размисли,ама си размислил веќе,па со среќа. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |