|
АБ Канал |
Внеси реплика |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Април.2009 во 06:39 |
Se zgolemuva brojot, poveke konk*rencija, belkim ke donese pokvalitetni programi. Da se nadevame deka nema istite emisii da gi gledame i na ovoj kanal samo vo razlicen termin
АБ Канал и официјално стартува со работа |
|
abracadabra
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пошто каналот е на газдата на Вечер,најпартискиот весник во светот,а знаеме дека таму уредник е Латас-најѓубрето од таканаречен новинар,нема ни да го меморирам на телевизорот за да не ми го расипат!!!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да поцекаме малце,да видиме што ке понудат.Добро ке ни дојде малце свезина.
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зарем латас??? Сигурен си во информацијава момче??? |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
abracadabra
Нов член Регистриран: 24.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100%,ама зборувам за Вечер!А сигурно ако почнат да емитуваат нормална програма со вести итн. и таму ке го има главниот збор.
|
|
Хммм...можеби си во право,а можеби и не!?!
|
|
Novak Nastich
Сениор Регистриран: 14.Јануари.2012 Локација: Mauzdonia Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moja koleska ima 26 god. sin i do zavcera deckovo rabotese u AB kanal.Rabotese se i sesto..selektirase dnevni nastani za informativnite emisii,zanimlivosti,kompjutersko/graficka obrabotka,montaza...i se bese vo red edno izvesno vreme..Gi trpel site ispadi i sranja od strana na Melita Rakocevic,ali vcera koleskata mi kaza deka dal otkaz so pricina deka mu doslo doku*ca..
Ja prasav da ne se zakacil nesto so Melita,a ovaa mi vika -Ma ne,taa debelata (zenata na gazdata/sopstvenikot na televizijata) po rabotnoto vreme mu rekla da ostane i treta smena da raboti kako cuvar..nemalo koj da ja "cuva" AB-tv |
|
Mantijata e Klovnovski kostum sto go nosat dvorskite shutovi na nebesniot dvor
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам кој им ја следи програмата...
последниов месец кај мене нивната програма е во црно-бело издание, сите одат напред а овие се враќаат наназад Или можеби проблемот е нешто во кабловската и дигиталната Не верувам, сликата на останатите канали е џам. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене на кабловска ги нема воопшто. Не дека ми фалат многу...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |