|
Препорачајте ми добар гинеколог |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Април.2009 во 22:20 |
Ми се пресели гинекологот во друга држава........
Ај препорачајте ми добар гинеколог во Скопје... И кажете каде можам да го/ја најдам..... |
|
МИР со сите
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и мојот ќе си заминува набрзо.........
Во Неуромедика |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PZO Kristela na Dr.Boro Partalovski,neverojatno struchen ,temelen ...nie kako Institut imame odlichna sorabotka so nego i ti preporachuvam da go posetish,veruvaj kje bidesh prezadovolna kontakt tel.3 224-284
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рената, кој е вашиот институт кој соработува со овој доктор?
Дали ти лично одиш кај него или што ти кажувале други? Работи ли со сини картони? Фала ти многу..... Изменето од polzavce - 23.Април.2009 во 12:50 |
|
МИР со сите
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dr.silvana bozinovska-ginekomedika vo kapistec mila
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Polzavce,prvoto prshanje kje go zaobikolam i kje preminam na narednite Inaku so doktorov shto ti go preporachuvam osven shto sme profesionalno vrzani,nie sme i bliski prijateli i site od moeto semjestvo(vkluchuvajkji me i mene) i shirok dijapazon na prijatelki ,sme negovi redovni pacientki.Neverojatno e struchen,mnogu kontaktibilen i odlichen dijagnostichar...sve vo superlativ za nego.Raboti i so sini kartoni,poseti go nem ada zazhalish,a koga kje go storish toa te molam pishi mi i LP za da mi kazesh mislenje Pozdrav i sekoe dobro! |
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала ви Рената и Анита на препораките........
|
|
МИР со сите
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se slozuvam so renatax za Dr.Partalkovski.Imam slusnato deka epten dosta dobar ginekolog e i strucen si e vo svojata rabota,zatoa nema da zgresis ako otides kaj nego
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas kaj Dimitrov vo drzavna si odam i iskreno ne mozam da se pozalam. Ako nekogas posakam da go smenam ginekologot definitivno ke ja poslusam Renatax
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
daniela15
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се согласувам и јас долго време сум кај неа
|
|
Nina_nina_Nina
Нов член Регистриран: 21.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas go preporacuvam Partaloski doktorot e stvarno dobar ginekolog i strucen nema sansi da zgresis
|
|
vlubena
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажете некој добар гиниколог во прилеп и каде можам да го најдам или приватен или државен не е битно само кажете некој добар
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne izgleda kako reklama no ., biljana davcheva., tipkata e navistina dobra., vo sekoj pogled
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право си,добра е и како стручњак и како личност,само штета што сеуште нема склучено договор со фондот. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |