|
Карпош |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Април.2009 во 02:04 |
|
I da vrne i da vee, Socijal Demokratski Karpos sekogas pobeda SEE. Kaj ste be Vmrovcinja da guknete za karpos?
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темава оди погоре во подфорум Избори.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро е што ВМРО нема целовкупна власт насекаде, никако да сфати народов дека не е добро една партија да е на власт, без разлика која е
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо има народот и ВМРО тоа да го сфаќа , СДС нека го сфати... Помина време на таа политика „трчи лажи„ народот очекува ДЕЛА и тоа конкретни... Незнам како се провлече Јакимовски во Карпош... Ама на пр. Заев си ја изработи победата и е единствениот СДС овец кој нешто направил ( вака или така важно НАПРАВИЛ)...и затоа ја доби довербата од народот... |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja pa mislev e-centarot na SDSM posle ovie razocaruvacki izbori (od nivna gledna tocka) ke zavrsi so rabota, no kako sto gledame ima uste ostanati individua vo e-centarot koj se treznuat i so politika
Од анастеа: Лу, го избришав линкот, да не објаснувам зошто, нели? Изменето од anastea - 06.Април.2009 во 10:47 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sam sebe go ubil
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahahhaahhahaha abe grevcinja edni be eden karpos vi e ahahha nas pretsedatel e nas gradonacalnik na glavniot grad i na 50 opstini! I da znaes ispivme edna caska za dusa na sdsm oti ova e smrt za sdsm sramenje!!! DA ZIVEE VMRO-DPMNE!!!!!!!!!!!!! |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не скокај толку важна, како сте тргнале, набргу ќе ви пиеме по две чашки за вашата душа. Само што кога вие ќе паднете, нема да остане ни траг од вашата партија. Оној народ ќе почне сега да ви бара резултати, а вие за жал немате ни знаење ни капацитет да ги испорачате
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не треба да гукаме за Карпош...Таму ќе гука Стевче, а ако не бидете послушни, може да добиете и некое ,,мајагери,,
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Karposh ne e drachevo i okolnite sela,vo karposh e smestena inteligencijata,a nea teshko deka mozesh da ja navedesh vo pogreshna nasoka,nitu nokjnite poseti po domovite od Dimikj ne pomognaa da ja dobie najgolemata opshtina...polesno se barata vo ruralni naselbi.
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Која бре интелегенција??
Тамо е населено се што е дојдено во Скопје од волкоебините..за да се цивилизираат и дошколуваат..
А сите еднаш дојдени овде..се населуваа таму..оти тоа беше слободна зона за колективна градба...
И најголем концентрација на комуњари на метар кавадратен..секако после Водно..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
MKD Fighter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MKD Fighter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od Karpos pocnuva krajot na ova Vmro Dpmne. Go sakame Ljube za protivnik(toj e onoj istiot koj go cekavte na Aerodrom, samo da ve slikaat mediumite).
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |