|
Апсолвентски патувања |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Nofomsok
Нов член Регистриран: 31.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Април.2009 во 20:56 |
Здраво ке ве замолам за коментар во врска со Апсолвентски патувања ваши искуства, мислења и слично
|
|
Глуп е оној кој мисли дека постојат глупи, секој е паметен на свој начин
|
|
Nofomsok
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde luge pisete nesto
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искуство немам, сеуште не сум била на апсолвентско патување
ама да ти кажам дека ако одиш навистина ќе се изнашеташ скапо е, навистина. Брат ми треба оваа година да оди! не знам само дали на сите универзитети е иста програмата низ кои градови и држави ќе се патува Лошо е тоа што таму кај што ќе одат не е платено никаков билет, студентите за посети каде и да одат треба да си имаат дополнително пари Платен е изгледа само патот, а за хотелското сместување мислам дека цената зависеше од тоа каква соба ќе одберат студентите. Се патува низ Париз, Минхен, Рим, Љубљана.... Трае околу 18 дена И јас сум ЗА Еднаш се пружа таква прилика Изменето од Lithium - 03.Април.2009 во 20:16 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Досега не сум отишол, секогаш скапо ми изгледало за толку мрцварење со автобус. Демек за 15 дена пола европа ќе ја видиш... но зависи многу и од друштвото и желбата - релативно е! А кога би го направиле да биде по на раат би било и поскапо, знам... ама сепак.
И интересна работа, сите одат на апсолвентски низ Австрија, Чешка, Полска, Италија, Франција, Шпанија... каде се Латвија, Естонија или Норвешка, Шведска и Финска? |
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да, за 15 или 20 дена не можеш низ толку
градови да прошеташ и да видиш ама баш се` повеќето од времето ќе ти помине само во автобус таман си дошол во еден град и сакаш да го разгледаш дошло време да се пакуваш и да одиш во друг А за тоа што шетаат секогаш во исти градови во право си само Германија, Шпанија, Италија, Франција.... ја шетаат само западна Европа а источна Најверојатно затоа што можеби сметаат дека само таму има најинтересни места и нешта што треба да се посетат и да се видат |
|
|
|
Nofomsok
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe dosta e zapadot da ne pretervame po mnogu :)
|
|
Nofomsok
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е шо...? Ќе одиш сега или не?
|
|
|
|
Nofomsok
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke odam i zatoa me interesiraat predhodni iskustva
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво да си поминеш
|
|
|
|
Nofomsok
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala fala
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imav mnogu ubavo apsolventsko patuvanje vo najubavite gradovi na togasniot SSSR .........veruvaj ke mi treba mnogu prostor za da ja opisam celata ubavina ....... celiot moj vosh*t.....i celoto muzejsko bogastvo na Ruskoto Carstvo.........dozivuvanjeto na kombinirano patuvanje voz ..avion...voz.....avion....po predelite na golemata Rusija........... Prva destinacija ni bese golemata Moskva ,smesteni bevme vo najubaviot hotel na Crveniot plostad.....gi posetivme site istoriski spomenici....posebno Mavzolejot na Lenin Vtora destinacija ni bese Sent Petersburg.. poranesen Leningrad..........so site ubavini i muzeii...........so prekrasnata rekata Neva ....... Tretata destinacija ni bese Kiev.....kako najodalecen grad......bogat so istoriski spomenici vprocem kako se site gardovi..... Mislam so ubavite sliki barem malku ti ja doloviv ubavinata.......spomen koj ostanuva vo sekjavanje za cel zivot.....i odozgora filuvan so veseli koleski.....dobro drustvo i zabava........ |
|
Nofomsok
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeee da najgolema zelba mi e patuvanje niz rusija ne znam zosto ama mn gi sakam site komunisticki gradbi koi gi ima vo site ruski gradovi mozi nekogas ke bidi
|
|
Nofomsok
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |