|
Груевски и ВМРО-ДПМНЕ пред тотален колапс? |
Внеси реплика | страница 123 10> |
Автор | |||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Март.2009 во 23:20 |
||
Dali veruvate deka zpocna rusenje na euforicnata, nabildanata, isreklamiranata pobednicka PIRAMIDA na Nikola Gruevski. Dali ovie izbori se pocetok na krajot na Nikola Gruevski i negovata politika.
Изменето од anastea - 26.Март.2009 во 02:42 |
|||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нај глупавата екск*рзија на паметот шо еден лидер може да си ја дозволи е дека сите го сакаат , го обожаваат и сите негови одлуки и набрзина донесени закони ќе бидат прифатени од рајата .
И Цобе Милошевиќ мислеше дека никој жив србин нема да му го сврти грбот !
Тоа е исто како на пример кога ќе си фатиш женска и ќе ти каже дека те сака а ти си у ставри глуп не изживеан " фраер" и по автоматизам си мислиш дека кај неа ти е се дозволено и почнуваш да ги вадиш на виделина сите маани , ментални и психички недостатоци и се покажуваш у вистинска слика кој си ти уствари !
Коле мисли дека рајава мастурбира на изборен материјал....
|
|||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....колапсот го нема,.... на Македонските ЕПП програми!?...кога во пропагандните програми МТВ ќе почне да го пропагира неостварливиот и посветен програм на Владата....„ОСТВАРУВАМЕ“......што тоа остварија!?.....????? дали нова криза!?.... на граѓаните на Македонија и е доста од кризи,..... дајте нешто ново од Вашата работна посветеност,....24 часа да не е тоа премногу!....
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
после 5 април
кога 90 % од општините ќе бидат во рацете на ВМРО ДПМНЕ кога и претседател е од вмро дпмне вие тука зборувате за грешка и колапс????? да се нема чуство за реалност . не ми е јасно навистина пих како да е ова Зора на самракот или блувотина на КИНГ чудно, многу чудно лично мислам дека Бранко сонува за ваков КОЛАПС |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
инаку
Коле не мисли ништо, Коле победува, луѓето гласат |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали веруваш во тоа ? или некоја врачарка Ти го тоа сугерираше,....„бела лаѓа“....
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кога 90 % од општините ќе бидат во рацете на ВМРО ДПМНЕ
кога и претседател е од вмро дпмне да живее новата комунистичка...упс...вмровистичка партија на Македонија |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...па нели плуралистичко општество!?..... што тоа ќари Ти од еднопартискиот -ДПМНЕ-овски систем....
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нема шо да верувам тоа изборна комислија, контролори на партиите и невладинистите од МОСТ ги читат лифчињата шо имам ја тука да верувам или неверувам, тоа е така правите вие тука СЦИФИ филм некој????? Изменето од anakin - 25.Март.2009 во 23:53 |
|||
|
|||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
многу е фотогеничен
затоа победува ќе ставале во училниците негови слики е да бе... кога ,можеше Тито, што па тој подоле ли е??? |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
шнаеш кој е заслужен за ВМРО еуфорија???
мислисш ВМРО??? се лажеш тоа го направи СДСМ со своето пирување и јебање цела нација па сега им е народот крив нека нека, ќе си седат дома а подобро дома од зад решетките |
|||
|
|||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ако се вика Коле, не мора да значи дека е овој доле
|
|||
dras
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...кој тоа Те лаже..или самиот си се лажеш,...веројатно добро живееш!?...
|
|||
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
добро живее
само не е свесен за тоа сите ние добро живееме, знаеш, само кој ни е крив кога сме глупи па не разбираме што е добро живеење |
|||
Внеси реплика | страница 123 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |