|
Кого најмногу сакате? |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Март.2009 во 22:35 |
Сакаме многу личности на различни начини. Ги сакаме родителите, роднините, комшиите, пријателите, професорите, претпоставените, подредените, партнерот.....итн, итн....... Но ако ви се постави прашањето кого најмногу го сакате без разлика на се........за кого би го дале животот.....кому му ја посакувате сета среќа на светот......за кого би се откажале од придобивки кои вас ви припаѓаат........а тоа да е само една личност.....за кого ќе се одлучите????? Значи......КОГО НАЈМНОГУ ГО САКАТЕ?????????? |
|
МИР со сите
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве јас прва.......... СЕСТРА МИ...... |
|
МИР со сите
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
komsikata
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да се одлучам за една... оти имам две ќерки
За нив - се’... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako kazem ,eden ke se naluti.......si gi sakam trojcata isto....more çetvorica bea
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите ги љубам
има многу личности за кои можам се да направам |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
polzavce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeeeeeee, па мене лесно ли ми беше да се одлучам????? Не може така...........треба да се одлучите за една личност........ |
|
МИР со сите
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ако е така... пу-пу не играм...
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една ..НЕ...имам двајца синови...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво родителите,па брат ми .
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mackata mi e pred site.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јунакот на мама
и принцезата на мама
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa e edinstvena koja sekogas me sakala i koja nikogas ne me navredila...edinstvena koja sekogas koga ke posakam da ja gusnam me guska ...edinstvena koja uvek e uz mene...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |