|
Помош околу TV картичка |
Внеси реплика |
Автор | |
LSD
Нов член Регистриран: 04.Септември.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Октомври.2008 во 14:04 |
Na kompjuterot imam tv kartca ama imam problem se pojavuva initial H/W fail neznam so da praam pomos!!!
Изменето од LSD - 08.Ноември.2008 во 21:40 |
|
fatal1ty_
Нов член Регистриран: 07.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa za pocetok preistaliraj drajver
[SIZE=-1]Ako ne biva taka ke smislime nesto drugo Изменето од fatal1ty_ - 14.Ноември.2008 во 23:36 |
|
se nadevam deka vi pomagam so moite postovi
______________________ Pozdrav Fatal1ty_ |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Problemot e so nemam Teletext na TV kartickata a se raboti za Asus TV/FM card a i radio stanicite ne mozam da gi memoriram i kazete so treba da instaliram za da imam teletext. Fala
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој модел е поточно ТВ картичката?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2.4.0.5 |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |