|
Руфи Османи основа нова партија!!! |
Внеси реплика |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Март.2009 во 19:05 |
|
Во интервју за утрински Руфи Османи покрај другото најави и нова партија:
„Зборувате за нова партија? Да, тоа би била сосема нова политичка партија со нов профил на чие чело, според сите претпоставки, би требало да застанам јас.„ Цело интервју Мислам дека со ова видливо ќе се зголеми квалитетот на македонската политика, а албанскиот блок покрај Селмани , доби уште еден врвен политичар како опција... Албанците и овој пат сосема сум убеден ќе покажат дека се подготвени да прифатат квалитет и полека да се збогуват со политичарите од типот на Тачи и Ахмети... Овој човек сосема сум убеден ќе допринесе за подобрување на мегуетничките состојби на начин на кој тоа и Селани го прави... Во секој случај ви го препорачувам интервјуто и ме интересират ваши коментари за овој човек... |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka vremeto na Rufi pomina , ne veruvam deka ke go dostigne uspehot na Selmani
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a kakov uspeh postignal Selmani ?!?!?!?!?
nikakov ... negovata partija nema identitet .... 1 godina veke e vo politickata scena a jas se seuste ne sum razbral dali e konzervativna ili liberalna ... ne go biva nego ... rufi osmani e poprofesionalen od nego ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rufi veruvam ke postignese mnogu da ne dozvolese da bide zaveden od onie daleku pod negovoto nivo , denes toj se vraka na politickata scena... no vremeto mu e pominato...
a Selmani e, veke napisav , politicar koj se iskacuva skala po skala, a takvite se najdobri |
||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vasiot stav, vasata iskrena misla za ovoj pretstavnik na Albanskata vistinska intelegencija.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ја темата за Руфи Османи, продолжете ја дискусијата овде.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека Руфи Османи е еден од подобрите албански политичари
времето ќе покаже...некако Селмани не ми е баш јасен |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neli e taka be ????
selmani e UFO ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа е мое мислење...дали е точно,не би можела да тврдам...Селмани го изексплоатира Обама,културен е,одмерен,не кажа со кого се испазарил за разлика од Буџаку...ама нешто не ми се вклопуваат коцкиве
во секој случај после вториот круг ќе ми се разјасни |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уфо е Буџаку поради НЛО-то што го изгради на плоштад... |
||
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |