|
Wireless- Проблеми |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Април.2008 во 07:06 |
Ako znae nekoj nabrzina neka objasni!!!!!!
Pred nekoj den po greska mi bea izbrisani site drajveri od kompjuterot pa trebase da instaliram novi. Koristev programa Driver Magician koja napravi scan na kompjuterot i avtomatski napravi download na site drajveri i potoa gi instalirav manuelno .E sega ima problem so wireless i neznam sto treba da podesuvam . Voopsto ne postoi opcija za da baram mreza kako na primer SEARCH FOR WIRELESS NETWORK IN THE RANGE(kako sto bese porano) ili slicno. Sega go prikluciv laptopot so kabel na internet . Ako nekoj znae da objasni na kratko sto treba da se napravi za da se dojde do nivo da mozam da vidam koi mrezi se dostapni i da se konektiram odnapred blagodaram na site P.S a ako ne dobijam odgovor togas mora da cekam do vikendot koga ke imam slobodno vreme pa da baram po internet i da podesuvam pozdrav Изменето од polikarp - 08.Април.2008 во 07:07 |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
BSOD
Сениор Регистриран: 14.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уклучи го: биди сигурен дека wireless картицата е активирана - ON. Ако е, тогаш автоматски ќе бара wireless мрежи во близина. Ако нема мрежи тогаш ништо нема да то покаже нормално
|
|
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo sto gi preinstalirav drajverite i sega raboti se kako sto treba. Vo sekoj slucaj fala sto si se potrudil pozdrav |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da napravam wireless konekcija na lap top za vista. ako moze nekoj da mi pomogne. vo kompjuterot imam internet no nikako nemozam da go povrzam lap topot..
|
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oди старт и connect To ...
и така натакај |
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama tuka jas ja pravam konekcijata ama ne mi izleguva
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa imas upastvo tamu vidi
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok... jas vaka ne go upravuvam ako ima nekoj da mi objasni po detalno neka objasni ako ne ke najdam da mi go preinstalira vo xp.. pozd
|
|
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odi cotrol panel pa Network and Sharing Center i imas tamu desno set up a conne... i tako dalje ke se snajdes lesnno e
|
|
ShmIzLi4kA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe jas probav tamu ama ima poveke konekcii neznam koja da ja napravam i sto kay da stavam i ko ke napravam nesto ne mi izleguva na listata za konektiranje... a ova go znam i jas kako....
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ќе ве молам без рекламирање на други форуми :) ако имате решение кажете ако не не рекламирајте тоа по приватни пораки да се караме
Шмизличка ако има нешто проблем пак пиши ќе ти одговориме тука |
|
Xelmep
Нов член Регистриран: 12.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ShmIzLi4kA: Кажи каков рутер имаш Марка и број на рутерот?
Изменето од Xelmep - 09.Март.2009 во 11:59 |
|
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
disconektiraj go ruterot od internet i otvori mozila i kaj sto pisuvas strana vpisi gi ovi ip adresi 192.168.1.1
ili 192.168.1.254 ako ti pobara user i pas pisi admin admin i i ke vlezes vo samiot ruter i tamu vo interface ke vidis dali tie pusten wireless na ruterot ke stavis dysable encryption i posle toa nema potreba da pravis konekcii nego ke imas net stom ke go vklucis komot ma da taka nema da ti bide zastiten netot ali ne veruvam deka nekoj ke ti dremi pod prozor za da ti krade net |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам само еден проблем со вајарлесов...Комшииве многу скржави бре се на пасворд.
А оне и проблемот со замена од модем на рутер,ќе го решам за некој месец со раскинување на договор. |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |