IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Wireless- Проблеми
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Wireless- Проблеми

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
polikarp Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2007
Локација: United States
Статус: Офлајн
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polikarp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 07:44
Originally posted by BSOD BSOD напиша:

Уклучи го: биди сигурен дека wireless картицата е активирана - ON. Ако е, тогаш автоматски ќе бара wireless мрежи во близина. Ако нема мрежи тогаш ништо нема да то покаже нормално

Samo sto gi preinstalirav drajverite i sega raboti se kako sto treba. Vo sekoj slucaj fala sto si se potrudil

pozdravголемо%20гушкање

Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
Кон врв
BSOD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Декември.2007
Поени: 107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BSOD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 03:55
Уклучи го: биди сигурен дека wireless картицата е активирана - ON. Ако е, тогаш автоматски ќе бара wireless мрежи во близина. Ако нема мрежи тогаш ништо нема да то покаже нормално
Кон врв
polikarp Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2007
Локација: United States
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polikarp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 07:06
Ako znae nekoj nabrzina neka objasni!!!!!!

Pred nekoj den po greska mi bea izbrisani site drajveri od kompjuterot pa trebase da instaliram novi. Koristev programa Driver Magician koja napravi scan na kompjuterot i avtomatski napravi download na site drajveri i potoa gi instalirav manuelno .E sega ima problem so wireless i neznam sto treba da podesuvam . Voopsto ne postoi opcija za da baram mreza kako na primer SEARCH FOR WIRELESS NETWORK IN THE RANGE(kako sto bese porano) ili slicno. Sega go prikluciv laptopot so kabel na internet голема%20насмевка.
 Ako nekoj znae da objasni na kratko sto treba da se napravi za da se dojde do nivo da mozam da vidam koi mrezi se dostapni i da se konektiram

odnapred blagodaram na site

P.S a ako ne dobijam odgovor togas mora da cekam do vikendot koga ke imam slobodno vreme pa da baram po internet i da podesuvam

pozdrav големо%20гушкање

Изменето од polikarp - 08.Април.2008 во 07:07
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.