![]() |
|
Сопствено мислење |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 16.Февруари.2009 во 17:39 |
Dali nekogas vi se slucilo da go promenite vaseto mislenje za nekoja bliska licnost poradi toa sto nekoj drug vi kazal losi raboti za taa licnost ? Dali lesno go menuvate sopstvenoto mislenje ili im veruvate na "carshiskite muabeti " ?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ми се случило да го променам моето мислење за некоја личност, меѓутоа не поради тоа што некој ми кажал некои работи за таа личност туку поради тоа што јас сама сум се уверила во тоа. додека не се уверам јас сама со свои очи никому не верувам во тоа што ќе го каже за некого
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Kade letaat vasite mudri misli dami i gospoda jas mislam deka ne e dobro da menuvas mislenje cesto toa e za onie nestabilnite licnosti so labilen karakter ako nekoj zasluzil da se promeni neka se promeni na dobro boze cuvaj ne od zlo i loso!
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Mislenjeto ne go menuvam nikogas, ako e licnosta sprema mene ok, sto saka neka si pravi so nejziniot zivot, site si imame privatnost.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
ми се случило да променам мои ставови под влијание на друга личност и тоа не ретко
![]() но мислењето што ќе го развијам за одредена личност, без разлика дали е блиска, не може никој да ми го промени |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Ako mi e bliska licnost znaci veke dovolno ja poznavam. Ako e nekoj sto ne go znam samo sum pretpazliva kako so sekoj sto ne go znam.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
nikogas ne sudam po kazanoto ,si stvaram samata svoe mislenje ,za licnost koga e vo prasanje,
![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
nikogas ne sudam po kazanoto ,si stvaram samata svoe mislenje ,za licnost koga e vo prasanje,
![]() |
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
ne ...taka ne menuvam mislenje za nikogo...se dodeka jas licno ne se uveram deka e toa navistina taka ...
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
додека не се уверам,некоја личност ја знам онолку колку што сум успеала да ја спознаам.......
Но сега брзо,тотално сменив мислење за моја блиска роднина Понашање и култура -0 |
|
![]() |
|
Spirit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Sopstvenoto mislenje e rezultat na moment . Vo dadeni okolnosti si stvoril nekakvo mislenje za nekogo . A bidejki site se menuvaat so tekot na vremeto ,ne e cudno da se smeni mislenejto kon nekogo . No ako e toa rezultat na necie tugo meslenje togas necini .
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сопственото мислење за блиски личности не го менувам врз основа на нечие туѓо мислење или чаршиски муабети.
Ако случајно допре таков муабет до мене, на едно уво влегува, на друго излегува ![]() Ако лично се уверам дека личноста не е таква за каква што сум ја мислела, е тогаш драстично ![]() Наскоро имав таков случај да сменам мислење за една личност... |
|
![]() |
|
DEFENDER ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 49 |
nikiogas ne nasednuvam na tracevi osven ako ne se uveram sam vo vistinata. monce good thinking ![]() |
|
>>> COGITO ERGO SUM <<<
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Ретко ги проценувам луѓето правилно.......... ![]() Би сакала да не е така, но.......тоа е вистината........ |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |