|
Носите ли часовник? |
Внеси реплика | страница 123 54> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јануари.2009 во 01:58 |
Часовникот е за вас: моден детал, покажувач на времето, фетиш, глупост... бла-бла...
Какви часовници ви се допаѓаат?
Изменето од anastea - 03.Јануари.2009 во 02:13 |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЧАСОВНИК ...
НА ВРЕМЕТО НОСЕВ ... НЕ МОЖЕВ БЕЗ НЕГО ... МЕРАЧ НА ВРЕМЕТО Е МАЛКУ МОЖДА ЛОШ ИЗРАЗ... ПОКАЖУВАЧ НА ВРЕМЕТО МИ ПРЕТСТАВУВАШЕ ... НО СЕКАКО И МОДЕН ДЕТАЉ, ЗАШТО СЕКОГАШ БИРАВ ДА Е "COOL"... А ВО ПОСЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ГОДИНИ, ОТКАКО КОРИСТАМ МОБИЛЕН ТЕЛ. ЧАСОВНИКОТ ОСТАНА КАКО СПОМЕН ... |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
носам да....ellite бел кожен саат
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....samo koga izleguvam ...
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosev na vremeto, duri i sveteshe sino
vekje ne nosam, nemam potreba. mi se dopagja chasovnik na mashka raka |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледаш како сменив уште кога напишав знаев дека е лошо, ама ме мрзеше да поправам
Јас имам пасија кон часовници, не како спрема моден детал, туку едноставно ми се неопходни... (без часовник сум како без компас и мобилниот не ми помага многу, кога треба да го барам кај е, а така часовникот ми е секогаш на рака)...
Најмногу ги сакам со метално ременче, едноставни не наџиџани со разно-разни додатоци, и не премногу мали.
Последниот што го купив е Fossil ист како овој, само со црна позадина и пошироко ременче
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС НАЈМНОГУ ЌЕ ГО ПАМТАМ ЧАСОВНИКОТ КОГА БЕВ ГИМНАЗИЈАЛКА
ВО МОДА БЕА ГОЛЕМИ АМА ГООЛЕЕМИИИ ШАРЕНИ, НАЏИЏАНИ, ОТКАЧЕНИ, ФЛУРОСЦЕНТНИ............... МОЈОТ БЕШЕ СО КАФЕАВО КОЖНО РЕМЕНЧЕ БРОЈКИТЕ СО РАЗНИ ФЛУРОСЦЕНТНИ БОИ РОЗЕВА, ЗЕЛЕНА, ЖОЛТА, ВИОЛЕТОВА, .... А 3, 6, 9 И 12 БЕА "EXTRA" ПОГОЛЕМИ ОД ОСТАНАТИТЕ БРОЈКИ МИСЛЕВ ДЕКА ИМАМ НАЈ "COOL" ЧАСОВНИК У ЦЕЛА ГИМНАЗИЈА |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden sportski i eden poseben za na priemi.
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm mnogu retko samo koga izleguvam ama i ako mi tekne inace nemam navika da stavam casovnik na raka
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od bit pazar za sto denari, cel e plastika i ima duri i digitron, go nosam samo koga nikoj ne me gleda, a toa e cesto
|
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na mobilniot obicno gledam kolku e saat
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Два. Еден на лева рака и еден во срцето, за некогаш намерно да не знам “колку е часот“.
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Planiram da si kupam eden, mnogu mi e merak da zanosam casovnik:)
|
|
Внеси реплика | страница 123 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |