|
Најбезболно раскинување |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | |
Klapsomun
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Јануари.2009 во 00:35 |
Sakam da i raskinam a nemam pricina zs da i raskinam a ednostavno ne sakam da bidam so nejze sakam da sum so druga
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site luge se razlicni, taka da ne mozes da znaes sto za nea bi bilo najbezbolno raskinuvanje...ona sto zatebe e najbezbolno za nea mozebi e najbolno i obratno...jas bi igrala na otvoreni karti i iskren razgovor..ako e razbran covek vo dusata, barem iskrenosta ke ja ceni...i vo nikoj slucaj ne izmisluvaj pricini sto ne postojat za da ti bide na primer tebe polesno..
samo iskreno, i se nadevam deka navistina ke te razbere
pozdrav
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najbezbolno raskinuvanje e ona koe ne postoi hahahahahaah ima li bezbolen kraj,bez razlika na sto stavame kraj?Duri i ako vie ste go stavile krajot na vrskata,pak e bolno.
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema bezbolno raskinuvanje samo koj kako ke go dozivee toa
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најбезболно раскинување на една врска е тогаш кога врската сама ќе се раскине. Самата ќе си ја потроши својата енергија во дадениот облик, па енергијата ќе се смени во друг облик. Тогаш нема “гордиеви“ јазли кои треба да се размрсат, така што ќе се сечат со мечеви.
Изменето од Sho-Sana - 03.Јануари.2009 во 14:52 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prdi, zdrigaj i najsiguren nacin da ti raskine e da i pobaras pari na zaem
Изменето од zbunet - 03.Јануари.2009 во 14:34 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ептен немаш причина Изменето од anakin - 03.Јануари.2009 во 14:37 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговарајте....и кажи и го проблемот..дека веќе несакаш да бидете заедно..и види ја реакцијата..
А најбезболно...Мислам дека такво нешто не постои! |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako te saka ni eden na4in nema da i bide bezbolen, a ako ne te saka onda svejedno kako ce i raskinis. Reci i " ne e problemot vo tebe tuku vo mene", "zasluzuvas podobar od mene", "aj da napravime pauza" ... po4ni so nekoja vakva re4enica i ke vidis posle deka samiot ke znais ponatamu sto da zboruvas.
Изменето од THEPRINCESS - 04.Јануари.2009 во 00:49 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ziti detskite muabeti, ako i kaze vaka ke se vidi odma deka e neiskren kreten. vakvi muabeti najmnogu me nerviraat a ushte poveke me nerviraat onie sho veruvaat vo niv! kazi si bato, ne te sakam poveke i tocka.sea ke si praime filmovi, ne bilo do nea, e ne do baba mi e tikvi zeleni Изменето од IQ - 04.Јануари.2009 во 03:25 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
почни да ја одбегнуваш.......може она ќе ти се скара
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najbezbolno e najbolniot nacin ........ vednas i bez mislenje ....... se drugoto e macenje ..........
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
loso e da navedes nekogo da stori nesto poradi koe podocna kje se kae siot zivot a nema vrakjanje , a ti vo medjuvreme mu e letnes ...... toa dodusa , ne e raskinuvanje tuku ednostavno odjebuvanje
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убаво си напишал-не сакаш да си со нејзе...доволна причина да и раскинеш
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |