![]() |
|
Време е народот да го разбуди Грујо |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Автор | ||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 18.Декември.2008 во 20:14 |
|
Сведоци сме дека грешките на Владата во последно време се нижат како на лента...
Грешки и незадоволство во образованието, трошење на пари за проекти кои во моментов воопшто не се битни, патриотските каси, продолжување на партизацијата на институциите и така до недоглед... Дека вакви работи ке се случуват беше и повеке од јасно имајки во предвид дека готово и да нема опозиција... За ова пишував а моите стравувања се остваруваат... Единствен кој може да го разбуди на Груевски е народот... |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Viva la Revolution!
P.S. ...се вракам за еден саат...чекајте ме, не почнувајте без мене... Изменето од moira - 18.Декември.2008 во 20:20 |
||
![]() |
||
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
|
Hasta Siempre!
|
||
![]() |
||
mohikanec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 129 |
|
mecka ke razbudis od zimski son,no Glujo tesko!!!
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Sega odma ili naprolet na izbori. Da pocekame da pomine Nova godina.
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Најдобро после празниците.. |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Pa toj si e nash favorit. Treba da mu pomogneme. Da vidi shto mu se slucuva.
|
||
![]() |
||
|
и 26/7 да работи џабе му е, се додека има околу него лешинари. После толку гафови што му се случија во министерствата ,веројатно редно беше да превземе нешто... Изгледа рејтингот му удара во глава, а и комотно се осека, кога знае дека нема конк*ренција... |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
eh stom ne znae sto mu se slucuva, jasno e deka se laze, pa i toa 24/7 i se po red ...
![]() zalno sto i takov nikakov uste e favorit |
||
![]() |
||
|
Погледни му ја конк*ренцијата и се ке ти стане јасно, зошто е фаворит и зошто ако нешто радикално не се смени кај конк*ренцијата му, така и ке остане... |
||
![]() |
||
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
nema da mi bide jasno , od sam pocetok go vidov negovoto diktatorstvo i prva ovde go narekov diktator na sto najgolmiot broj clenovi mi se smeeja . poslednive denovi gi citam istite tie sto mene mi se smeeja vo nekoe poinakvo svetlo...
a sega ako veke sme kaj drugite i nivnite sposobnosti, moze kradele i se bogatele, no nikoj ne go sogolil obicniot covek kako Gruevski. najnakraj obicniot covek izleguva da glasa za onoj za koj veruva deka ke mu go napravi zivotot podobar. Gruevski na mnozinstvoto im go napravi zivotot cekor do pekolot |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...Revolucijata znachi napredok...i nema nishto anti-drzhavno...kaj prochita takvo neshto...? |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |